petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (15.02.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Inđija – TSC (TIP:GG) Dve ekipe koje su totalno drugačije radile u ovom prelaznim roku. Inđija koja svim snagama pokušava da ostane u Super ligi dovela je veliki broj igrača, Mihajlov,Krasić,Purtić,Knežević,Marković,Jovanović…Dok je Tsc na već jako ozbiljnu ekipu dodao samo proverenog i iskusnog Zeca. Deluje da će biti tvrda utakmica, Inđija ne sme bodove da ispušta na domaćem terenu ako misli da ostane u eliti, dok Tsc ukoliko želi u Evropu ovo mora da pobedi. Tsc je na svim utakmicama u pripremnom periodu postigao makar gol, a postizali su i 3 protiv Sonderiskeja, Voždovca i 2 protiv Vardara tako da im efikasnost ne manjka, dok je Inđija uspela da proigra u poslednjoj utakmici protiv Zvijezde i da slavi sa 3:0. Ne bi me čudilo da bude tvrda utakmica, ali očekujem da obe ekipe postignu gol jer je i u Senti bilo šansi pred oba gola. Idemo malo hrabro uz sigurno dobru kvotu GG

Čukarički – Crvena Zvezda (TIP:X2&GG ili 3+) Na Banovom brdu derbi kola. Čukarički igra sjajno ove godine, uspevaju da ubace u prvi plan mlade igrače koji su jako agresivni, igraju jako dobar i kvalitetan fudbal tako da Zvezdi sa novim trenerom neće biti nimalo lako da upise 3 boda. Čuka nije puno menjala sastav, dok Zvezda pre svega sa promenom na klupi deluje kao enigma kako će sve to izgledati posle Milojevića. Međutim i dalje verujem da šampion ima ogroman kvalitet i pored toga sto je i Marin napustio Zvezdu i da oni neće izgubiti na ovom gostovanju. Ako pogledamo međusobne duele vidimo da je uvek bilo golova na mečevima ovih rivala tako da ocekujem da ih i sad bude. Moj tip je x2gg ali vrlo lako moze da dodje i 3+ jer su nas ove dve ekipe navikle na otvoren i dopadljiv fudbal,pa verujem da će i sada biti slično.

Mladost Lučani – Voždovac (TIP: 1) Lučani su uvek bili teško gostovanje za sve ekipe u ligi tako će biti i sada ovoj novoj i mladoj ekipi Voždovca. Voždovac je napustilo par igrača Mihajlov, Dević, Stanisavljević došli su Stuparević, Pejcinović koji su došli relativno kasno tako da ne znam koliko će uspeti da se spreme za ovo teško gostovanje u Lučanima. Mladost kao što sam rekao jako dobar domaćin koji će pokušati da pojuri Spartak za plej of i tako učini prvenstvo uspešnim. Moj tip je 1, ne bi se iznenadio da Voždovac postigne gol u Lučanima pa da zakuva ovu utakmicu jer oni igraju otvoreno i napadački, ali mislim da će Mladost osujetiti Voždovac i da će upisati vredna 3 boda.

Napredak – Javor (TIP: GG) Izuzetno teška utakmica za prognozirati. Očekivao sam više od Napredka ove sezone, nisam ih očekivao u plejautu, ali su kiksirali par puta gde verovatno ni oni nisu očekivali. Promenili su tim u odnosu na prvi deo sezone,a najzvučnije pojačanje je Oumaru, od odlazaka treba spomenuti golmana Miloševića koji će im sigurno faliti u drugom delu, Zeca koji je otisao u TSC i naravno Ivanovića koji je bio najbolji igrač te ekipe. Sa druge strane Javor je igrao jako lepo prosle polusezone, netipično za Ivanjičane jer su oni ranijih godina igrali dosta tvrdo i čvrsto dok sada žele da se nadigravaju sa svima. Ispade da će svaki tip biti gg, ali zaista u ovakvim mečevima kakvi su bili do sada svaka ekipa svakoj može dati po jedan gol. Tako mislim i u Kruševcu da može završiti po jedna lopta u mreži golmana na ovom mecu. Javor je postigao golove protiv Partizana i to dva u gostima, tri protiv Vojvodine, tako da je ovo GG

Mačva – Rad(TIP: 0-2) Kakva utakmica za početak drugog dela prvenstva. Derbi začelja gde su naravno sva tri znaka moguća zbog kvaliteta ekipe koji su približni. Šta reći za Rad koji uvek uspeva da ostane u Super ligi dovođenjem iskusnih igrača za drugi deo prvensta tako je i sad bilo jer su prelazni rok zaključili sa Kaluđerovićem, dok je Mačva sa druge strane ostala manje više u istom sastavu, stiglu su Gigić, Obrovac i golman Živković koji su došli kao iskusni igrači da pokušaju da naprave malo čudo da ostave Mačvu u ligi. Ovde očekujem tvrdu utakmicu, ulog je veliki jer Mačva ukoliko izgubi već sada će biti jednom nogom u Prvoj ligi, dok će Rad pokušati da ostane neporažen na ovom gostovanju i tako Mačvu ostavi na dnu. Moj tip je 0-2 gola jer ne očekujem lepršavu utakmicu u Šapcu.

Vojvodina -Proleter (TIP: 1) Novosadski derbi u kojem je Vojvodina apsolutni favorit. Ostali su bez Matića, ali i dalje tu ima ozbiljnih i kvalitetnih igrača poput Drinčića, Bojića, Vukadinovića i drugih i naravno trenera Lalatovića koji pokazuje da je jedan od boljih trenera u nasoj ligi. Proleter je ekipa koju sam gledao protiv Zeljezničara iz Sarajeva u Antaliji igraju lepo i otvoreno, prave dosta šansi, bar na toj utakmici, ali su postigli samo 1 gol i nisu uspeli da pobede. Mislim da je Vojvodina jača i kvalitetnija što tabela i pokazuje i da ce Vojvodina nastaviti u ritmu iz prvog dela i upisati pobedu. Moj tip je 1.

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje