četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (16.02.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Partizan – Radnik (TIP:1&D2+) Konačno malo lakši par za tipovanje. Svi znamo ko je ovde favorit i to izraziti i sve osim pobede Partizana bilo bi prvoklasno iznenađenje. Partizan je pokazao u prvom delu da je veoma dobar, da su opasni u napadu tako da oni na ovom meču sigurno mogu da postignu i 2 pogodka bez obzira na to sto je Radnik malo jači nego u prvom delu pre svega na golu jer su vratili golmana Vasiljevića. Nema ovde puno priče, svi znamo da je ovde 1 najrealniji verovatno uz 2 pogodka Partizana tako da je moj tip 1 i domacin 2+.

Spartak – Radnički Niš (TIP:GG) Izuzetno zanimljiva utakmica u Subotici nas očekuje. Znao je Spartak da namuči Radnički i u Nišu u prvom delu, vodio je Spartak ali je Niš uspeo da okrene u svoju korist i pobedi. Radnički se dobro pojčao pred drugi deo, doveli su napadača Kojića, Subotića, Milosavljevića, Pejovića, Maslaća, iskusne i proverene igrače koji će pokušati da se domognu Evrope, mada će im biti jako teško jer su ekipe iz gornjeg dela pobegle, mada sa ovim igračima neće biti nemoguće uhvatiti Evropu. Spartak na domaćem terenu igra dobro vole da se nadigravaju, ostali su bez jednog od najboljih igrača Obradovića, ali su vratili Nikolića, tako da tu nisu ništa izgubili, možda su samo dobili. Na domaćem terenu su u poslednje 4 utakmice postigli 13 golova tako da verujem da mogu i sada do barem jednog. Radnički takođe sa ovim igračima ako pridodamo Mihajlovića,Čumića i druge takođe mogu do gola. Tako da je moj tip gg.

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

3 Komentari

    • Ne postoje male i velike kvote, postoje samo one koje prođu i one koje ne prođu, na 100000 uplatu na kvotu 1,20 dobitak je 20000, a na uplatu 10000 na kvotu 10 koja ne prođe, dobitak je nula 🙂

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje