subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (22.02.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!


16:00 Bačka Topola TSC – Partizan – GG
Derbi kola definitivno. Ekipa iz Topole nas je sve prijatno iznenadila ove sezone svojim igrama. Jako organizovan, stabilan klub, a kad je tako, onda su rezultati očekivano dobri kao u ovom slučaju. Tandem Silađi – Lukić sjajno funkcioniše i ne čudi da su jedna od efikasnijih ekipa u ligi, tačnije treća najefikasnija. Sa druge strane, Partizan igra jako kvalitetno ove godine, kao što svi znamo, i o njima ne treba trošiti puno reči. U prvom meču bilo je 1:1, tako da ja očekujem i ovde da obe ekipe daju gol, jer i jedni i drugi igraju otvoreno i na gol više. Naravno da je Partizan favorit, ali ne bih tek tako otpisao domaćina u ovom meču.

16:00 Proleter – Inđija – 1X&0-3
Derbi začelja, ne kao prošle nedelje u Šapcu, ali definitvno jako bitan meč za obe ekipe. Proleter je u prvom meču skupo prodao kožu protiv Vojvodine jer je jasno da je svaki bod bitan. Vraćaju im se neki bitni igrači iz prvog kola i blagi su favoriti u ovom meču zbog uslovno rečeno domaćeg terena. Sa druge strane Inđija je pokazala da će biti tvrd orah u drugom delu, pojačanja su učinila svoje i oni su u prvom meču uzeli bod protiv favorizovanog TSC-a, tako da je borba, i to ozbiljna, počela za opstanak. Po meni 1X&0-3. Ne verujem da će kvota biti prevelika, ali Proleter ukoliko želi da ostane u ligi mora da igra dobro kod kuće, Inđija će sigurno igrati tvrdo i čvrsto, a ne verujem da će pasti 4 gola na meču.

16:00 Rad – Napredak – W1
Ovu utakmicu bih najradije preskočio, što svima savetujem, ili ako vi imate neku pametnu opkladu slobodno kažite. Jako nezgodna utakmica za tipovanje, bar meni. Rad koji pokušava po ko zna koji put da se izvuče i ostane u ligi, dobili su određena pojačanja ali su poraženi u prvom kolu i sebi zakomplikovali priču već na startu drugog dela. Sa druge strane Napredak, koji je u stanju da pobedi Partizan 2:3, a onda izgubi od Inđije lagano 1:3 na domaćem terenu. U prvom kolu su izvukli bod protiv Javora i ako su gubili na tom meču. U prvom trenutku sam hteo da idem hrabro i da kažem GG jer je Napredak na poslednje 4 gostujuće utakmice postigao makar gol i to Partizanu 3, Radničkom gol, Vojvodini gol, čak su i pobedili Mladost 0:1, ali Napredak igra toplo hladno ove godine. Samo zbog domaćeg terena, borbe za goli život igram W1 na Rad ali ovde je zaista sve moguće. Tako da najpre bih ovo preskočio.

16:00 Radnički Niš – Čukarički – 1X&2+
Koliko za prošlu utakmicu nisam imao ideje tako za ovu itekako imam. Radnički je pojačan ušao u ovu sezonu, doveo je veliki broj igrača ali im se to nije isplatilo na startu, jer su remizirali u Subotici, doživeli su i veliki peh jer je golman Petrović povređen do kraja sezone verovatno. Čuka od prošle polusezone je ostala u lepom sećanju, igraju sjajan fudbal, napadački otvoren i zaista ih je lepo gledati ove sezone. Ovo je borba za Evropu jer Radnički ovom pobedom može da se nada da će uhvatiti slamku spasa i nade da se sledeće sezone nađe u Evropi, biće teško, ali ima još dosta da se igra, ne bih ih ja tek tako otpisao. Ovde igram 1×2+. Naravno da je Čuka u stanju da postigne gol ovde ali ne verujem da će pobediti u Nišu.

16:00 Radnik – Mačva – 1
Još jedna utakmica u kojoj će se i jedni i drugi boriti za opstanak. Moje lično mišljenje je da je Radnik kvalitetniji i bolji, posebno u Surdulici gde uzimaju jako puno bodova. Sa druge strane Mačva u 10 utakmica samo 2 nerešene i čak 8 poraza tako da su u podređenom položaju ovde iako su se sigurno digli pobedom u prošlom kolu protiv Rada. Moj tip je 1.

18:00 Crvena Zvezda – Vojvodina – 1
Opet derbi, ali ovog puta derbi kola i prava utakmica da se zatvori ovo kolo. Dejan Stanković se vraća na Marakanu odnosno Rajko Mitic stadion i naravno da su apsolutni favoriti u ovom meču iako se Vojvodina pokazala ove godine kao sjajna ekipa koja će verovatno ako ne i sigurno igrati Evropu posle par godina suše. Na svom stadionu Zvezda je uvek favorit, posebno sada kada Deki debituje gde će verovatno biti poprilično popunjen stadion gde će igraci imati vetar u leđa od svojih navijača. Uz dužno postovanje Lalatoviću i Vojvodini ovo je 1, ali ne bih smeo da se usudim da prognoziram golove uz ovaj tip, tako da ostajem pri ovome – tip 1.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje