petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (29.05.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Inđija – Spartak: Otvaranje ovog skraćenog dela prvenstva imaćemo u Inđiji u malom Vojvođanskom derbiju. Verujem da je Inđija malo ozbiljnije shvatila ovaj meč, jer ih očekuje meč sa Zvezdom, pa će morati da uhvate kakvu takvu formu za utorak i četvrtfinale kupa. Dolaskom trenera Janjića ekipa izgleda dosta bolje pa su tako dobili Voždovac 3:0, remizirali sa Zvezdom i TSC-om 1:1 u mečevima gde su bili izraziti autsajderi po kladionicama. Spartak ne igra ni za šta nema borbe za plej off. ali ne očekujem da će popustiti nijednog trenutka i da će odigrati ozbiljan meč. Mislim da će biti tvrd meč jer Indjija tako igra posebno na domaćem terenu, moj tip je 0-2 gola ili druga opcija winer 1 koji se placa sasvim korektno 1.9

Vojvodina – Čukarički: Derbi ovog kola, dve ekipe koje su ove sezone pokazale jako puno. Vojvodina se konačno vraća evropskim takmičenjima dok Čukarički mora da se do kraja bori sa Bačkom Topolom za 4. mesto. Mislim da su i jedni i drugi sposobni da postignu pogodak,imaju kvalitetne igrace i ocekujem po gol u obe mreže.Moj tip je gg

Rad – Crvena Zvezda: Ko je pratio moje ranije tekstove zna koliko sam hvalio Zvezdu i koliko su lagano rešavali masu utakmica ,mislim da ništa drugačije neće biti ni sad na Banjici, protiv Rada koji se ponovo izvukao i ostao u Super ligi, iako svake godine vise za opstanak. Zvezda je ovde veliki favoriti i sve sem pobede Zvezde bilo bi preveliko iznenađenje. Moj tip je 2 dok hvabriji mogu probati i sa hendikep pobedom.

Srećno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje