petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (30.03.2019.)

Od 22. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.


Dinamo Vranje – Vojvodina (TIP: 1X) – Ekipa Dinama je ozbiljna u svojim namerama da ostane u Super Ligi i sledeće sezone. Igraju dobro u nastavku prvenstva, dok Vojvodini ne cvetaju ruže. Naravno u prilog svemu ovome ide i to da Dinamo konačno igra meč na stadionu Jumko u Vranju gde se očekuje dupke pun stadion i vetar u leđa od strane domaćih navijača.

Spartak – Mladost (TIP: 1) – Mladost je sve karte bacila na kup gde su dogurali do polufinala. Obezbedili su plej-of i mirno mogu da odigraju ovu utakmicu, dok sa druge strane Spartaku ovaj meč mnogo znači da se udalji od ekipa koje se bore za opstanak. Klasična utakmica u kojoj domaćin mora do bodova kako zna i ume, kako bi što sigurniji ušao u plej-aut.

Čukarički – Radnik (TIP: 1) – Kvalitet je definitivno na strani domaće ekipe. Igraju jako dobro, dok Radnik ima mirnu i sigurnu poziciju koja vodi u plej-of. Sve sem pobede domaće ekipe bilo bi iznenađenje.

Radnički Niš – Rad (TIP: 1, 1&D2+) – Dosta smo hvalili ekipu iz Niša, igraju dobro i kvalitetno što potvrđuje i pozicija na tabeli. Imaju ambicije da urade nešto više i u kupu, a kako kažu ne odriču se ni titule. Za to će verovatno morati malo da sačekaju, ali imaju stvarno dobru ekipu. Sa druge strane, Rad će morati bodove spasa da traži na nekom drugom meču.

Crvena Zvezda – Mačva (TIP: 1&D2+) – Svaki komentar je suvišan. Mačva ne igra loš fudbal i blizu su plej-ofa, međutim Zvezda je u ovom trenutku neprikosnovena i sve sem lagane pobede bilo bi prvorazredno iznenađenje.


Napredak – Partizan (TIP: 2, X2&0-3) – Stanje u Partizanu je loše, međutim videćemo da li će ova šok terapija sa Miloševićem doneti nešto novo. Ipak i pored ovakvog Partizana, Napredak je neprepoznatljiv u drugom delu. Otišli su neki igrači, ali igraju baš loše. Zbog domaćeg terena mali oprez na ovom meču, iako je Partizan nedavno pobedio u Kruševcu sa rutinskih 0:4. Ne verujem da će ponovo biti lagano, ali bi dvojka trebala da dođe.

Voždovac – Zemun (TIP: 1) – Na krovu tržnog centra Voždovac igra sjajno, kada bi igrao upola tako i na gostovanjima verovatno bi se borili za Evropu. Međutim na gostovanjima su jako loši zbog čega će ove sezone verovatno igrati plej-aut što je za takav klub neverovatno. Imaju teoretskih šansi da budu u prvih 8 i sigurno će se boriti do kraja za plej-of. U drugom delu kod kuće imaju sve pobede bez primljenog gola, dok u Zemunu ne cvetaju ruže. Mislim da su imali i neki mini štrajk i da je situacija u klubu loša. Imaju pojedinačan kvalitet u vidu par igrača, ali mi ne deluju da mogu da urade nešto više na krovu. Srećno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje