četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (30.05.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Radnik – Proleter
Jedna nezgodna utakmica za tipovanje, a biće ih dosta u ova 4 kola, jer će masa utakmica biti odigrana kao prijateljska, upoznati ste svi da nema ispadanja tako da ove dve ekipe ne igraju ni za šta osim za prestiž. Treba reći da Proleter nema pobedu 8 utakmica na gostovanjima, dok je Radnik tradicionalno dobar domaćin. Moj tip će biti 1X&2+ i verujem da Proleter neće pobediti dok su dva gola nešto što možemo očekivati na ovom meču.

Partizan – Mladost
Partizan će ovu sezonu završiti na drugoj poziciji vrlo verovatno i pokušaće da tempiraju formu za Kup, gde se nadaju trofeju i da spasu ovu sezonu, u kojoj su, bar po meni, igrali kvalitetno i lepo, međutim moraće da se zadovolje drugom pozicijom. Sa druge strane Mladost ne igra za Evropu, u ligi će, kao što sam ranije rekao, ostati svako, pa i oni, tako da će doći rasterećeni u Beograd. Međutim kvalitet je na strani Partizana i očekujem pobedu domaćina. Moj tip je 1, za hrabrije može da se pokuša 1 sa kombinacijom golova.

Napredak – Radnicki
Teški dani za Napredak, videli smo da imaju problema sa finansijama, ali sreća njihova, pa će ovu sezonu završiti kako tako. Sa druge strane Radnički se nadao Evropi i plej ofu međutim u ova 4 kola samo teoretski mogu do Evrope, mada verujem da su i oni već digli ruke i da će pokušati preko Kupa da se domognu Evrope. U ovakvoj utakmici gde će igrati rasterećeno i jedni i drugi očekujem GG, možda malo hrabro, ali ovo je na osećaj jer masa utakmica nema rezultatski znacaj.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

2 Komentari

  1. Zadrzite ovog majstora sto tipuje nasu ligu i sledece sezone, jer covek jednostavno ubija sa tipovima. Broj 1 na sajtu. Takodje, Milos daje dobre informacije. Svako dobro.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje