petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU! (12.02.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Radnički KG-Proleter W1 (u slučaju remija vraća se ulog) : Borba za opstanak počinje već danas, pre svega zbog Lalatovića sam se opredelio za ovu igru, dovedena su i pojačanja, poput Andrića, štopera Gajića, Mrkajića, golmana Lazovića, plus domaći teren sa navijačima koji će davati ton svemu tome, uz trenera koji ume da motiviše i tim i publiku. Proleter se isto dobro pojačao, jako iskusan tim, ali mislim da danas na ovom gostovanju ne mogu do tri boda.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje