sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU! (20.02.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


18:00 Voždovac – Radnički Niš: “Duel u Beogradu između Voždovca i Radničkog iz Niša neće biti nimalo beznačajan. I jedni i drugi će se boriti za play-off, bez obzira na to što zaslužuju da budu među prvih 8 to definitivno moraju i da pokažu na terenu. Težak meč, jer su izgubili u prošlom kolu. I Voždovac i Niš međutim moraju da se trgnu i da uzimaju bodove inače odoše i jedni i drugi u play-out gde im objektivno nije mesto. Deluje da su u odbrani slabiji nego u prvih 6 meseci. Voždovac je pustio golmana Prekovića u Uzbekistan i videli smo da je možda baš zbog toga poražen u prvom kolu u Lazarevcu, dok je Niš pustio Kahrimana u Javor. Doduše Dujmović je pokazao kvalitete protiv Zvezde pa ćemo videti može li ponoviti takvu partiju. Na strani Voždovca će biti Mašović, Pantović, Milojević, Lasickas dok sa druge strane imamo Arsića, Tomića, Štulića – dovoljno kvaliteta da i jedni i drugi daju po gol na ovom meču. Ono što nam ide u prilog to je teren, koji za razliku od većine u ovom trenutku u Srbiji neće biti problem jer se igra na veštačkoj travi. Moj tip je GG (1,95)“


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje