petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU! (25.02.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:

Radnički KG – Voždovac: Tek je treće kolo u drugom delu sezone, Radnički igra malo finale. Sumnjam da su dovodili Lalatovića da bi posle 3 kola u drugom delu polozili oružije. Doveli su par dobrih pojačanja poput Andrića, Gajića, Ubiparipa, ali u prva dva kola izmedju ostalog gostovali su Partizanu, nije igrao Mirić koji je sigurno najbolji igrač tima. Nemaju prosto kud, nekada te utakmice i nisu dobre za tipovanje, ali kad ako ne sad. Opet se očekuje velika podrška sa tribina Đavola i sada je Lalatović ipak neko vreme sa ekipom pa možemo očekivati bolji Radnički u ovom meču. Sa druge strane Voždovac za sad po meni najveće razočarenje. Bez datog gola u prva dva meča i pored svega toga prodaju najboljeg strelca i igrača Vujnovića u Kanzas. Voždovac mi deluje kao ekipa koja ako se nešto drastično ne desi može vrlo lako da uđu u plej aut gde im nije mesto, ali definitivno da nisu u formi. Domaći teren, loša forma gosta, doduše ne blista ni domaćin međutim uz pomoć navijača, domaćeg terena + važnost meča verujem da Radnički ovde neće izgubiti. Winer 1 je po meni dobra opcija dok dupla šansa 1x na neki tiket može da se proba i verujem da ce tip biti prolazan.

Mladost – Proleter :Po mom mišljenju mini derbi ovog kola u Lučanima. Utakmica koja može da odredi za šta će se boriti ove dve ekipe u nastavku prvenstva. Na neki način borba za plej of i mirniju završnicu šampionata. Proleter igra u odličnoj formi pobedili su Radnički iz Kragujevca na otvaranju prvenstva, a u prošlom kolu su skupo prodali kožu Crvenoj Zvezdi. Međutim pred ovaj meč imaju puno problema u sastavu. Prema našim informacijama u Lučane stižu bez 5 standardnih igraca. Faliće Andrejević ,Marko Jovanović, Branislav Milošević, Kaludjerović i Vukasović. Neki zbog povreda neki zbog kartona…Lučani su loše startovali prvenstvo međutim to je daleko iza njih, a kada u sastavu imate Bojovića, Jovanovića, Danoskog, Tumbasovića, Obradovića onda ovako oslabljenog rivala dočekujete kao favorit. Moje mišljenje je da Lučani ukoliko žele plej of ovu priliku moraju da iskoriste na domaćem terenu. U najgorem slučaju ishod bez nerešenog deluje kao dobra opcija.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje