petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (01.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Napredak – Partizan: Blagi potresi u Napredku, problem sa glavnim finansijerom Miškovićem и dalje traju, Napredak se muči da napravi konkurentan tim nije to toliko teško gostovanje kao što je bilo prethodnih godina. Sada još bez navijača činjenica da će Partizanu biti olakšan posao. Partizan će naravno ovakve utakmice morati da pobedi ukoliko želi da se ukljući u trku sa Zvezdom. Moj predlog je čista dvojka po kvoti 1.40.

Crvena zvezda – Novi pazar: Sta reći za utakmicu za koju svi znamo konačan ishod. Naravno da je u fudbalu sve moguće, ali ovo je utakmica mačke i miša. Zvezda kreće po još jednu titulu tačnije u borbu za još jednu titulu, a dolazi im Pazar koji prošle sezone nije bio među 4 ekipe koje su vodile u Super ligu nego su ubačeni umesto Grafičara. Naravno da je 1 najsigurniji i pomalo neozbiljno ga je odigrati, ali meni deluje da je sigurna pobeda Zvezde opcija koja je jako moguća. Vrlo verovatno je prolaz tipa 1-1&3+.

Čukarički – Inđija Domaći tim ulazi pojačan u ovo prvenstvo dolaskom Danila Pantića koji će im puno značiti u bori za Evropu. Čuka je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i pokušaće svim silama da izbori Evropu sledeće godine. Na domaćem terenu igraju jako dobro i mnogo jačim ekipama je teško da igraju protiv Čuke na Brdu. Sa druge strane Inđija je dosta menjala tim pa i trenera u ovom prelaznom roku. Otišli su Čermelj, Milosavljev, Bosančić, Vidić…Verujem da neće biti mačiji kašalj jer imaju korektnu ekipu, ali ipak prednost ide domaćinu. Iskren da budem očekivao sam za nijansu veću kvotu, ali sta je tu je, predlog 1.

Voždovac – Radnik: Voždovac je ekipa protiv koje je teško igrati posebno na krovu. Imaju veštacki teren, igraju na veliki posed lopte i to rade dobro. Menjali su i oni tim, došli su Gajić i Putinčanin iz Olimpije što je veliki plus, ali su otišli kapiten Nikolić, Hajdin, Mikić pa ćemo videti kako će izgledati u ovom prvenstvu. Radnik je druga ekipa kad izađe iz Surdulice, ima kvalitetnih i iskusnih igrača, ali nisu uspeli da se nešto dodatno pojačaju pred ovo prvenstvo. Prednost ide Voždovcu mada kvota je mala jer je prvo kolo pa ne znamo kako će izgledati domaćin. Realan je 1, ali kao sigurniju opciju predlazem 1X&0-3.

Mačva – Bačka: Uh kakav meč za početak…Mislim da kada bi i jednima i drugima ponudili bod na ovom meču da bi ga uzeli. Mačva uz puno sreće ostala u ligi i ako to nije zaslužila dok je Bačka ušla iz prve lige i idu na gostovanje pa je logično da su zadovoljni sa nerešenim ishodom. Iskren da Vam budem nemam neke informacije kako se ko pojačao. Mislim da Mačva nije uspela da dovede nista specijalno, jer im ne cvetaju ruže, dok Bačka ima pojačanje u vidu Slaviše Stojanovića. Prvi meč, tvrd susret ekipa koje će se boriti za opstanak pa neka bude 0-2 gola mada je meč za preskočiti.

Proleter – Rad: Domaćin ima blage probleme sa povredama, ali su tu igrači poput Mirosavljeva, Tanasina, Andrejevića koji su iskusni igraci i koji ce verovatno doneti pobedu Proleteru danas. Sa druge strane Rad isto kao i Mačva, odavno prežaljen, ali situacija sa virusom ih je spasila i opet su preživeli. Odigrali su pripremni meč na Zlatiboru i Proleter ih je rutinski savladao 3:1. Zanimljivo je da u poslednjih 5 mečeva Rad nije pobedio Novosađane, 3 pobede proletera i dva nerešena ishoda. Mislim da je danas izvestan 1 za neku sigurniju opciju 1X&2+ mada meni je ovde pobeda domaćina ipak prva opcija.

Radnički Niš – Metalac: Nišlije su samo 15 dana na pripremama, to je jako malo da se spremite za sezonu, a imali su kako kažu probleme sa bolesnim igracima i trenerima pa su morali da odlože početak priprema. Opet su napravili dobar tim, jesu otišli Čumić, Todorovski, Đorđević…Ali su došli Todor Petrović, Žarko Marković, Kasalica itd…Metalac je novi superligaš i nisam siguran kako će izgledati ove sezone. Kokir će im sigurno pomoći ali koliko ostaje da se vidi. Promenili su trenera pa nam ostaje da vidimo da li su zreli da ostanu u Super ligi. Činjenica da Radnički nema snage za svih 90 minuta ili je to vrlo upitno, ali ja nekako moram da odigram 1. Dobar tim, iskusan plus je u Nišu jako teško igrati. Ako daju gol ili dva na vreme znaće kako će utakmicu da privedu kraju i sa to malo snage.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje