četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (01.08.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Čukarički – Metalac : Metalaca je blago razočarenje za sada u ovoj sezoni, iskreno sam očekivao više od njih, izgubili su na domaćem terenu od TSC-a i odigrali su 0:0 u Surdulici, tako da od njih očekujem da polako popravljaju formu i da postižu bolje rezultate, ali teško da će to biti danas jer gostuju ekipi koja radi jako dobar posao na domaćem terenu, sigurno na krilima pobede u Evropi, verujem da će želeti da nastave niz pobeda. Odigrali su samo jednu utakmicu do sada i to sa Voždovcem kod kuće kada je gost imao i crveni karton pa se ne može reći da su lako došli do tri boda. Danas je ovo po meni pobeda domaćina zbog forme, iako treba biti malo oprezan zbog umora kod domaćina, ali je moj predlog i pored toga kec.

Partizan – Voždovac: Partizan igra jako dobro ove sezone, dve lagane pobede u gostima u ligi, dve pobede u Evropi, prva lagano na domaćem terenu, druga nešto teže, ali ipak pobeda. Igraju dobro otkako je Stanojević došao na mesto trenera, Partizan igra napadački, igra otvoreno, a kako su odigrali prošlu sezonu dovoljno govori da su kvalitetni. Sa druge strane, Voždovac je mlada ekipa koja igra ,,toplo-hladno“, može da iznenadi, a može i da podbaci dosta, jedan poraz i jedna pobeda ove sezone, sa dosta golova. Očekujem da Partizan ovo dobije rutinski pred nastavak sezone, iako je trener Stanojević najavio da će biti rotacija u timu, ali i pored toga Partizan ima dosta kvalitetan i dubok tim, sa dosta kvalitetnih mladih igrača željnih dokazivanja. Moj predlog je pobeda Partizana uz najmanje dva gola na meču.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje