utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (05.06.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Proleter – TSC: Iznenadile su me kvote za ovaj meč. Naravno da je Tsc favorit oni igraju za Evropu, Proleter ni za šta, ali 1.4 je kvota koju postave kad gostuju Zvezda i Partizan. Ali dobro jasno je da oni mozda znaju nešto više od nas. U svakom slučaju Tsc je jako kvalietna ekipa i sa ovom pobedom oni će ostvariti plasman u Evropu. Igramo dvojku.
Voždovac-Napredak: Ako pogledate međusobne mečeve ovih rivala videćete da Napredak nije pobedio Voždovac još od 2013 godine. Ako se uzme u obzir veštačka podloga koju Voždovac ima, ako uzmemo u obzir probleme koje Napredak trenutno ima vezano za finansije onda verujem da Voždovac neće izgubiti. Što se golova tiče verujem da će ih biti makar 2 jer utakmica nema rezultatski značaj. Mislim da i dalje Voždovac ima određnih problema sa sastavom, ali su pokazali na gostovanju u Šapcu da mogu da se izbore sa tim. Moj tip 1X&2+.
Srećno!

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje