petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (05.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Inđija – Voždovac: Prošle godine smo videli da je Inđija lako izašla na kraj saVoćždovcem na domaćem terenu, bilo je 3:0. Igrali su još dve prijateljske utakmice prošle sezone koje je takođe dobila Inđija, bilo je dosta promena u sastavima timova, posebno u Voždovcu, otišli su Zličić, Nikolić, golman Ilić neće braniti, tu su neki nov mlađi igrači i pitanje je kako će sve to izgledati, Inđija na domaćem terenu dobra i tu će skupljati bodove, ima dosta iskusnih i ozbiljnih igrača, Mihajlova, Branu Ilića, Bastajića, Protića, Dimitrova, moj tip za danas je W1 (pobeda domaćina, u slučaju remija kvota je 1).

Crvena zvezda – Radnički Niš: Naravno da je domaćin apsolutni favorit kad igra pred svojim navijačima, gosti su počeli pripreme pre 15 dana i bila je najavljena rotacija tima. Očekuje se da Zvezda iskoristi sve ovo, iako je Radnički dobra ekipa, svi ovi problemi koje imaju gosti, mene navodi na tip 1&2+.

Rad – TSC:  Verovatno svi znaju da je TSC u ovom trenutku jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, počeli su opet dobro, 2:2 sa Vojvodinom i pokazali da će se opet boriti za vrh, Silađi i Lukić su opet golgeterski raspoloženi. Sa druge strane Rad koji ove sezone možda majslabiji u odnosu na prethodnih par sezona, kvalitet i tradicija su na strani gosta, moj tip je pobeda TSC-a, za hrabrije 2&G2+.

Novi Pazar – Partizan: U Novom Pazaru gostuje Partizan koji ne bi smeo da se kocka kao u prvom kolu u Kruševcu, morali bi da ranije reše utakmicu, veliki plus je što nema publike, a znamo da je Pazarska publika među bučnijim u ligi, veliki problem će to predstavljati za Pazar i najverovatnije ćemo ih gledati u borbi za opstanak. Doveli su neka pojačanja, ali teško da će to biti dovoljno za neki miran Superligaški put, Partizan ovde mora do pobede, pa predlažem 2.

Vojvodina – Čukarički: Još jedan meč koji može da ode u različitim pravcima, tradicija govori da najčeće dolazi 0-2, ali prosto ja ovde moram da odigram da oba tima daju gol, Vojvodina svakom može da da gol u Novom Sadu, to su pokazali prošle seozne, uzeli su i Kup sa Lalatovićem na čelu, tako da spremaju se i ozbiljno za Evropu. Sa druge strane Čuka je Inđiji u prvom kolu dala tri gola, imaju kvalitet u svojoj ekipi, mogu lako da daju gol svakom, u prilog ide i to što je Rockov otišao iz Vojvodine, pa će na gol Simić.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje