subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (06.06.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Javor-Vojvodina: Ista situacija kao na meču Proleter-Tsc. Koliko god Voša bila jača nije realno da vidimo kvotu 1.4 na ekipu koja igra protiv Javora u Ivanjici. Međutim Javor je ostao u ligi u prošlom kolu je doživeo debakl tako da su nam sa tim pokazali kako će odraditi posao do kraja. Voša želi da osigura 3 mesto na tabeli, biće im teško jer su igrali kup u sredu Ii sigurno su umorni međutim očekujem pobedu u borbi za Evropu. Moj tip je 2.
Spartak-Partizan Ono što mi prvo pada na pamet je da će Partizan preći celu zemlju za 3 dana, od Surdulice do Subotice, međutim imaju veliki igrački kadar Koji će sigurno iskoristiti u ovakvoj situaciji. U Subotici je dobar teren to odgovara crno belima pa možemo oćekivati lepu utakmicu. Spartak je znao u Subotici da namuči Partizan, ali u subotu ne igraju za plej off, ne igraju za Evropu tako da verujem da će Partizan pobediti na ovom meču. Ne bi me čudilo da Spartak postigne gol jer imaju igrače koji to i te kako mogu da urade. Posle pauze zbog korone, Partizan je primio gol na oba meča od Mladosti i u kupu u sredu od Radnika. Moj tip je 2 za hrabrije gg.
Crvena zvezda-Radnik : Nekako kad igra Zvezda imam najkraće analize. Svi dobro znamo ko je Zvezda i koliki su favoriti u svakom meču, posebno na Marakani. Naravno da ne treba sumnjati u pobedu Zvezde, ali zanimljiva činjenica je da u poslednjih 5 meceva na Marakani lagano prolazi igra 1&3+ kad ove ekipe igraju. Bilo je i ubedljivih rezultata 5:0 6:0 tako da Zvezdi očigledno leži radnik. Moj tip je 1 & 3+
Čukarički – Inđija: Zanimljiv meč za tipovanje. Čuka koja ukoliko tsc u petak pobedi Proleter nema više šansi za Evropu preko prvenstva ili samo teoretske šanse moraće sve karte da prebaci na kup. Pokazali su snagu i uspeli da preokrenu meč u sredu na sjajan nacin. Verovatno će biti dosta izmena jer već sledeće nedelje igraju polufinale međutim imaju sigurno igrače koji će zameniti Tedića i druge koje će po mom misljenju odmoriti u meču protiv Inđije. Sa druge strane gosti igraju bolje nego u prvom delu sezone videli smo i u kupu protiv Zvezde da skupo prodaju kožu, prava ratnička ekipa tako da Čuki neće biti lako. Odigraću 1 iz razloga sto je Čuka zaista sjajna ekipa i ne znam koji će im tim izaći zbog kupa,.a za hrabrije može da se proba gg zbog umora i teškog rasporeda koji ima Čuka.
U prvom meču ovih rivala bilo je 3:2 za Čuku.
Srećno!

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje