subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (12.06.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Proleter – Javor: Pisali smo mnogo puta o utakmicama Super lige kako nemaju značaj. Jedna od njih je i ova. Proleter je bolja ekipa od Javora posebno na domaćem terenu, igraju dobro ima kvalitetnih igrača. Javor smo videli u obe utakmice posle korone da nisu preterano zainteresovani jer su ostali u ligi kao i svi drugi. Izgubili su 6:1 od Tsc-a i 1:3 od Vojvodine. Vidimo da igraju otvoreno, doduše oni su tako igrali i kad je bila borba za opstanak. Zbog kvaliteta domaćih igramo 1x&2+ mada miriše da bi moglo da bude 3+. Ekipe koje ne igraju ni za sta već isključivo za prestiž u takvoj utakmici možemo očekivati golove.

Rad – Voždovac: Naravno da i ova utakmica nema takmičarski značaj kao i većina drugih, ali ovde imamo mali gradski derbi. Ranije su ove dve ekipe, tačnije navijači imali žestoke obračune pa su mečevi ovih rivala bili više od igre. Danas nije baš tako ali uvek će ostati tenzija izmedju ovih rivala. Voždovac bolje stoji na tabeli,bili su u padu forme ali dolaskom novog trenera imaju dve pobede u isto toliko mečeva. Rad se dosta muči primili su čak 9 golova u poslednja dva meča,doduše protiv Zvezde i Radničkog u Nišu. Nemaju pobedu na poslednjih 7 mečeva i teško će i danas do pobede,jer Voždovac protiv njih nema poraz na cak 10 poslednjih mečeva. Kvalitetniji gost plus tradicija nam ukazuje da treba odigrati x2 a ne verujem da će biti puno golova. Moj tip je x2&0-3.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje