četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (20.09.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Novi Pazar – Inđija: Duel dve ekipe koje igraju u sasvim pristojnim formama u ovom trenutku. Gosti dolaze posle dve pobede i sigurno da su puni samopuzdanja dok domaćini igraju standardno tvrdo ove sezone, teško gube mečeve a da budem iskren nisam očekivao da će tako biti, jer su pravili tim s brda s dola. Imaju 3 poraza ali su dva na gostovanju Zvezdi i Radničkom u Nišu i jedan kod kuće tesan od Javora u 90 minutu – 2:3. Očekuje nas neizvestan duel, duel ekipa koje će se boriti za opstanak do kraja tako da neće ovde biti neke lepršave igre. Pazar dolazi posle nerešene utakmice u Subotici gde su ih svi videli kao poražene u tom meču tako da će i oni ući sa vše samopouzdanja u ovaj meč. Moj tip je sns x jer mislim da nijedan tim ovde neće lako pobediti i da će biti neizvestan meč. Za hrabrije, možda probati igru GG jer je Inđija ušla u formu pa može da se desi da postigne pogodak dok Pazar kod kuće redovno postiže gol, osim u jednom meču protiv Radnika.

Rad – Javor: Ako bi pitali i jedne i druge sta očekuju od ove utakmice ja mislim da bi rekli da je to pobeda. Rad konačno mora da krene da pobeđuje ako misli da ostane u ligi, igraju kod kuće, pojačali su se Đurićem i Radivojevićem, internacionalcima, promenili su trenera ali dolazi Javor koji sigurno planira da uzme nešto iz ove utakmice. Pokazali su igrači iz Ivanjice da mogu sa svima da igraju, savladali su Vojvodinu u prošlom kolu i nastavljaju sa dobrim igrama. Nešto mi deluje da ovde može da bude golova, Rad nema šta više da se čuva i da kalkuliše a Javor svima može da postigne gol u to su nas uverili dosta puta. Moj predlog je GG ili 3+, tu igru imate u Soccer kladionici.

Spartak – Proleter: Da ste pitali igrače Spartaka šta očekuju od prošle utakmice sa Pazarom kod kuće i ove sad, sigurno bi rekli 6 bodova. Međutim kiksnuli su u prošlom kolu odigravši 1:1 i sada bi trebali da vade fleke protiv ekipe koja uopšte nije loša, naprotiv, imaju sasvim dobar tim. Pojačani Kneževićem, Miloševićem, Živojinovićem… Dobro su krenuli prvenstvo ali su pali malo u prethodnih par kola, nemaju pobedu na 5 poslednjih mečeva. Spartak je favorit i verujem da će se vratiti u pobednički ritam vrlo brzo. Moj tip je 1, za nešto sigurniju varijantu predlažem 1X&2+ jer Proleter ipak ima ozbiljne superligaške igrače.

Zlatibor – Partizan: Uvek sam pisao ovde da su analize za Zvezdu i Partizan najkrace jer svi sve znamo o ovim klubovima. Znamo da ce biti prvorazredno iznenađenje ukoliko Partizan ne dođe do pobede ovde. Zlatibor je uspeo malo da se stabilizuje, pobedili su kod kuće Lučane i igrali nerešeno u Kruševcu, ali ovde očekujemo svi pobedu Partizana. Ništa novo neću reci ako kažem da je ovo 2.

Zvezda – Voždovac: Ponovo večiti rival, ovog puta Zvezda. Isto važi kao i za Partizan. Ogroman favorit, posle ispadanja iz Lige Šampiona moraju da se iskupe u domaćem prvenstvu. Koliko znam sledeće nedelje ne igraju Evropu tako da će ovde krenuti iz sve snage na Voždovac koji ove sezone neće biti ni senka ekipe iz prošle sezone. Mislim da će se dosta mučiti, podmadili su tim, sa par iskusnih igrača, po mom mišljenju ne dovoljno za vrh tabele što je njima često cilj. Ne znam koji će tim izvesti Zvezda jer ima dosta igrača ali očekujem laganu pobedu naravno. Moj tip 1&2-5. Ne verujem da će do vrha napuniti mrežu a dva sigurno mogu da daju.



Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje