sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (21.11.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Voždovac – Novi Pazar: Voždovac na svom terenu dočekuje ekipu Novog Pazara. Voždovac je ove sezone poprilično podmladio tim međutim to ih ne sprečava da igraju jako dobro. Na krovu su padali Radnički iz Niša 5:0, Tsc 2:0, Metalac 4:0 i mnogi drugi tako da možemo reći da Voždovac ove sezone posebno na domaćem terenu igra jako dobro. Sa druge strane Novi Pazar smenom trenera pokušaće da napravi nešto više međutim u ovom meču će to biti jako teško. Na gostovanjima igraju jako loše. Tsc im je dao čak 7 golova, imaju samo dva osvojena boda uz 19 primljenih golova. Teško će do bodova na ovom meču gde je Voždovac favorit. Moj predlog je 1.

Inđija – Radnički Niš: Izuzetno teška utakmica za obe ekipe. Inđija se grčevito bori za opstanak, pojačali su se poprilično pred kraj prelaznog roka. Doveli su Nemanju Obradovića koji im puno znači u toj borbi za opstanak i Radina. Mislim da imaju kvalitet da opstanu u ligi dok sa druge strane dolazi Radnički koji je skoro menjao trenera koji ove sezone igra toplo hladno. Imaju i u svom sastavu dosta kvalitetnih igraca kao što su na primer .Pantelić,Kojić,Gavrić,Marković…Svi oni garantuju borbu za Evropu, ali će im danas biti teško u Inđiji. Izuzetno težak meč za prognozu tako da bi ja igrao poluvreme Ili kraj x.

Napredak – TSC :U Kruševcu Napredak dočekuje Tsc. Da počnemo od gostiju ovog puta. Oni ove sezone igraju toplo hladno. U stanju su da daju 7 golova Novom Pazaru pa da onda izgube kod kuće od Metalca 2:3, pa da daju bez problema Lučanima 5 golova, ali i da izgube od Proletera i Voždovca. Odličan je to tim, znamo svi. Igraju ofanzivno, igraju na gol više, ali deluje mi da im je ove sezone defanziva malo veći problem nego prošle pa nekad ne mogu da daju toliko golova koliko mogu da prime. Međutim ima tu sjajnih igrača. Nabrajali smo vec Lukića, Silađija, Zeca, Banjca…Napredak proživljava najteže trenutke u poslednjih par sezona. Muče se dosta, bore se za opstanak grčevito i biće u borbi za opstanak do samog kraja. Međutim kod kuće će morati da uzimaju bodove ako misle da ostanu u ligi. Moj tip za ovaj mec je x2&2+.

Partizan – Proleter: Partizan u Beogradu dočekuje sasvim korektan Proleter ove sezone. Gosti su napravili sasvim dobru ekipu, pojačali su se sa Kneževićem iz Niša, Branom Miloševićem i mnogim drugim igračima koji su pokazali određen kvalitet i Proleter igra najbolju sezonu u Super ligi od kad su ušli u istu. Međutim gostuju Partizanu koji znamo da je uvek favorit na domaćem terenu. Partizan prosto ove mečeve mora da dobija kako bi ostao u kakvoj takvoj trci sa Crvenom Zvezdom za šampionsku titulu. Ne verujem da će biti puno golova, ali uz tvrdu i pravu takmičarsku utakmicu očekujem pobedu Partizana.

Dva bonus tipa iz Prve lige bez analize:
Grafičar – Sloga Kraljevo 1
Radnički Pirot – Železničar Pančevo W1

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje