petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (22.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Čukarički – Bačka: Čuka je pokazala kakva je ekipa u prethodnim mečevima. Igraju stvarno odlično,napadački…Docić je u ozbiljnoj formi, Eze igra dobro, Pantić ih je pojačao tako da Čuka deluje baš ozbiljno. Bačka sa druge strane je korektna. Igrali su nerešeno sa Tsc-om i Proleterom pa su pokazali da će biti tvrd orah za neke ekipe, ali ne verujem i za Čuku. Domaći su na Brdu uvek favoriti pa će tako biti i danas,1 je siguran, a pošto Čuka igra jako otvoreno očekujem minimum 2 gola u mreži Bačke. 1 & 2+

Javor – Radnik: Zanimljiv meč u Ivanjici. Ekipe približnog kvaliteta koje u novoj sezoni igraju prilično otvoreno. Nisu postigli gol samo Partizanu i jedni i drugi dok su na svim ostalim mečevima davali makar 1 ako ne i više golova. Ima igrača i sa jedne i sa druge strane koji mogu da postignu gol. E sad utakmice u Srbiji mogu da budu tvrde i negledljive, ali verujem da ova neće biti takva. Moj tip je gg, rezultati ove sezone pokazuju da su ekipe spremne da postignu makar po gol u ovoj utakmici.

Spartak – Radnički Niš: Opet zanimljiv meč ,bar po meni. Spartak deluje odlično ove godine. Tufegdžić, Nikolić, Srećković, Denković izgledaju kao da u svakom meču mogu do gola što su pokazali i na Marakani gde su postigli 2. Igraju otvoreno i napadacki što nas navijače raduje. Sa druge strane Niš toplo hladno, lagan poraz u Beogradu doduše očekivan, tesne pobede u Nišu, ali oni su menjali tim u odnosu na prošlu sezonu pa je sve ovo donekle očekivano. Imaju oni i dalje dobru ekipu Pantelić, Kojić, Subotić i spremni su da postignu gol naravno. Spartak favorizuju kladionice s pravom ali ne bi ja tek tako igrao protiv Radničkog. Mislim da nas očekuje zanimljiv meč pre svega zbog Spartaka koji igra jako dobro. Moj tip je 3+ mada sam se razmišljao da odigram 1x&2+ pa eto izaberite šta vam više odgovara.

Partizan – Inđija:Nekako kad igraju Partizan i Zvezda imam najkraće analize jer smo svi upućeni u njihove kvalitete. Inđija danas dolazi bez Cucina koji nema pravo igranja jer je na pozajmici iz Partizana, Mihajlov je povredjen tako da oni, em se muce, em dolaze oslabljeni u Humsku. Partizan mora da pobedi jer već kaska za najvećim rivalom i svaki kiks posebno kod kuće može skupo da ih košta. Naravno da je 1 očekivan uz kombinaciju golova 2-4. Sumnjam da će biti 1:0, a ne očekujem preteranu goleadu jer Inđija zna da odigra dobro protiv Zvezde i Partizana. Moj tip 1&2-4


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje