sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (22.11.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


 

Zlatibor – Bačka :Izuzetno teška utakmica za tipovanje. Utakmica u kojoj se na neki način odlučuje ko ispada. Doduše rano je za tako nešto jer ima jos dosta da se igra, ali ovakvi mečevi vrede 6 bodova. Izuzetno bitna utakmica i za jedne i za druge kao što sam već napisao u koju Zlatibor ulazi sa nešto boljom atmosferom. Odigrali su dobar meč protiv Zvezde u kupu, pre toga pobedili Rad na Banjici i Novi Pazar na gostovanju. Bačka se muči ove sezone. Izgubili su neke mečeve dosta tesno, ali jasno je da će se grčevito boriti za opstanak. Promenili su trenera, doveli su Gavrića iz Sarajeva i pokušaće da uzmu nešto na ovom gostovanju. Važnost meča će sigurno doneti obazrivu igru na obe strane tako da je moj tip poluvreme Ili kraj x.

Vojvodina – Crvena Zvezda: Derbi ovog kola izgra se u Novom sadu. Domaća Vojvodina dočekuje šampiona, ekipu Crvene zvezde. Vojvodina ove sezone igra jako dobro. Već drugu sezonu je ista ekipa na okupu i naravno isti trener i cim neka ekipa ima kontinuitet dođu i rezultati. Vojvodina će ove sezone pokušati da razdvoji Zvezdu i Partizan na tabeli i za sad su u igri za tako nešto. Međutim danas im dolazi u goste šampion. Ekipa koja redom pobeđuje ekipe u Super ligi, sa manjom Ili većom mukom, ali svi padaju. Ima Crvena Zvezda veliki kvalitet, ozbiljne igrače poput Kataia, Ivanića, Kange, Falćinelija i pokazuju da su najozbiljnija ekipa u Srbiji. Znamo takođe da Lalatović ima jako loš skor u duelima sa Zvezdom. Na 17 utakmica uspeo je da pobedi samo 3 puta. Očekujem pobedu Zvezde kako bi što bolje ušli u nedelju gde im možda i zavisi zimovanje u Evropi.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje