četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (24.07.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Crvena Zvezda – Mladost Lučani: Očekuje se pobeda Zvezde, naravno, razlika u kvalitetu je ogromna. Treba im pobeda posle dva neuspeha na startu. Obično su mečevi na Marakani završavani sa laganim i ubedljivim pobedama Crvene Zvezde. Još je u Lučanima pod znakom pitanja i Bojović. U svakom slučaju velika prednost na strani Crvene Zvezde kojoj treba jedna lagana i sigurna pobeda pred evropsku utakmicu. Predlog: 1&3+ (1,45)

Radnički Niš – Napredak Kruševac: Što se druge utakmice tiče, Radnički Niš – Napredak, to je jedan mali rivalitet između ta dva kluba i grada. Niš se pokazao sasvim solidno u prvoj utakmici u Subotici. Imaju bolju ekipu nego prošle godine, koju je Lala selektirao do pred sam početak prvenstva. Dovedeni su ozbiljni i provereni igrači poput Kahrimana i štopera Vujadinovića, mislim da će biti dosta stabilniji nego prošle godine kada su se borili za opstanak. Napredak – lagana pobeda u prvom kolu protiv Kolubare, malo i srećno. Međutim, Napredak mi ne uliva neko poverenje, mislim da su slabiji nego prošle sezone. Konačno je tu i publika, u Nišu. Mislim da će im značiti i pomoći dosta i da je kvalitetniji tim na papiru. Predlog: 1 (1,70)


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje