četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (25.07.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Metalac – TSC : Zanimljiv meč dve ekipe koje su prošle sezone igrale dobar fudbal, Metalac je tim koji je bio najprijatnije iznenađenje prošle godine, a verujem da će i ove godine biti dobri, napadački nastrojeni. U Milanovcu je postavljena nova travnata podloga,  a u oba tima ima dosta igrača koji prosto znaju da igraju fudbal i verujem da će oba tima ići na pobedu danas. Ima kvaliteta u oba tima , u Metalcu – Katanić, Maksimović i dosta igrača koji su prošli Partizanovu omladinsku školu, predvođeni su dobrim trenerom. Očekujem da igraju na gol više. TSC uvek pretendent za Evropu, u svojim redovima ima Lukića, Zeca, igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, očekujem da i jedan i druga ekipa postignu po pogodak, pa je predlog GG.

Vojvodina – Partizan: Derbi ovog kola, Partizan opet ide u Novi Sad na Karađorđe. Vojvodina se malo muči na početku, kako protiv Zvezde što je i očekivano, ali i u Litvniji i na prijateljskim mečevima gde su igrali dosta tvrdo. Promenili su dosta tim i trenera, pa će igrati drugačije nego prethodnih sezona sa Lalatovićem. Sa druge strana Partizan je odigrao sjajno protiv Proletera, a potom i protiv slovačkog DAC-a, izuzetno su napadački nastrojeni i u stanju su da stvore šansu u svakom trenutku, uz publiku koja će svakako biti uz njih i verovatno će biti ista ili veća nego protiv Proletera. Očekujem da Partizan dođe do teške pobede, ali svakako je kvalitetniji od domaćina.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje