sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (29.11.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Čikarički – Napredak : Duel ekipa koje se nalaze u totalno drugačijem položaju. Čukarički koji važi za dobar stabilan klub tj za odličan klub za naše uslove dok sa druge strane Napredak muči muke i jedva spaja kraj sa krajem. Gledano ovako na papiru Čuka je favorit, ima bolju ekipu i ovakve utakmice u kojima su favoriti na domaćem terenu moraju da dobiju ukoliko žele da izađu u Evropu. Kod kuće su odlični među najboljim domaćinima lige na 8 utakmica postigli su 20 golova, dok Napredak na 8 utakmica ima samo 3 data gola i 4 boda. Kvalitet domaćina, teren, sve je na strani Čuke pa očekujemo 1 na ovom meču.

Metalac – Zlatibor: Derbi zapadne Srbije. I jedni i drugi igraju sasvim korektno ove sezone. Metalac me je iznenadio na nekim mečevima, očigledno je da deca Partizana koja su tu na pozajmici igraju dobro. Namučili su Partizan oba puta, sa Vojvodinom odigrali odličan mec u Milanovcu, generalno igraju dobro. Zlatibor posle sporog paljenja, promenom trenera upisuje neke bitne pobede protiv ekipa iz donjeg dela. Pao je Pazar, pala je Bačka i s pravom se nadaju da mogu da ostanu u ligi. Težak meč za prognozu, ali ja malo više verujem Metalcu, pre svega zbog domaćeg terena i ne očekujem neku goleadu u meču koji može i jednima i drugima mnogo da donese. Moj tip 1x&0-3

TSC – Partizan: Derbi kola nas očekuje u Senti. Za Tsc sam pisao mnogo puta da je odlična ekipa, spominjali smo njihove igrače iz napada u svakoj analizi pa ne moramo i danas. Radi se o napadačkoj ekipi koja je u stanju da svakom postigne makar gol ako ne i više, što je trener Stanojevic i izjavio pred ovaj meč. Partizan se muči sa realizacijom, ali ne treba trošiti reči o Partizanu i njihovom kvalitetu. Oba poslednja meča ovih rivala završavala su rezultatom 1:1. I deluje da i danas i jedni i drugi mogu do jednog gola. Biće dosta kvaliteta na terenu, igrača koji su sposobni da daju gol tako da je moj predlog GG.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje