četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (30.07.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Proleter – Novi Pazar : Novi Pazar je pretrpeo dosta promena u odnosu na pređašnji sastav, otišli su jako dobar golman Drobnjak, možda i najbolji igrač Tomić, odigrali su samo jedan meč ove sezone, prošli protiv Čukaričkog nisu, pa nisam siguran kako će to da izgleda ove sezone u Pazaru, naročito jer su promenili i trenera i dosta igrača. Proleter jak u Novom Sadu, iako nisu posebno dobro startovali u ligi, kvota na domaćina je pala sa 2,30 na 1,60, pa je kec izvestan, a to je i moj predlog.

Napredak – Radnički KG: Napredak na početku sezone igra jako dobro, pokazali su u prve dve utakmice da igraju ofanzivan i dobar fudbal, pobedili su Kolubaru 3:0 i potom su odigrali hrabro u Nišu gde su poraženi 4:2, ali su imali dosta šansi i mogli da odnesu i sva tri boda. Radnički se izvukao protiv Lučana, gde su srećno pobedili, a potom su na domaćem terenu igrali mnogo bolje i slavili zasluženo 3:2, ali i dalje dosta iznenađujuće s obzirom na probleme sa kojima se susreću. Ima golova kada igraju oba tima pa samo jednom nismo videli puno golova iako je po šansama moglo da ih bude, pa ćemo pokušati danas sa predlogom 3+ jer oba tima lako mogu da postignu golove, ali i da ih prime.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje