utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (31.07.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Spartak -Zlatibor: Prvi meč u sezoni pa nismo sigurni kako će sve izgledati na terenu. Pripreme su bile kratke, doduše i odmor nikad kraći, ali nadamo se da ćemo imati sreće u tipovanju ove sezone. Spartak je ostavio kostur ekipe, ostali su Nikolić, Srećković, Milošević dok je Zlatibor nepoznanica verovatno i samom sebi jer su dosta tumbali tim. Doveli su nekolicinu igraca na pozajmicu pa je pitanje kako će to izgledati u prvom meču na severu zemlje. Spartak je ovde favorit i mislim da će doći do pobede. Zlatibor je poražen od Partizana u pripremnom periodu i odigrao je mršavih 2:2 protiv Sremske Mitrovice, inače novog prvoligaša. Odigralli su i jedan pripremni meč upravo na Zlatiboru, gde je Spartak pobedio 2:3. Moj tip je 1.
Tsc – Vojvodina: Derbi prvog kola, derbi Vojvodine i ako se prisetimo prošle sezone možemo da kažemo da su ove dve ekipe bile prijatno iznenađenje. Tsc jako dobar i stabilan klub, uspeli su u debitatanskoj sezoni da ostvare izlazak u Evropu dok je Vojvodina konačno osvojila trofej, naravno da je to bio osvojen kup kao što svi znamo. U derbijima je sve moguće, ali ako pogledamo da su u Tsc-u ostali Lukić i Silađi i da od njih dvojice možemo očekivati makar jedan gol, a preko puta njih će biti Vojvodina koja je u stanju da svakoj ekipi pripreti, jer ima s čim onda ćemo probati sa igrom oba tima daju gol. Očekuje nas zanimljiv mec, ali smo ipak blagi skeptici jer je prvo kolo pa noge mogu da budu kako igrači to vole da kažu teške od priprema.
Mladost – Javor: Još jedan derbi samo što je ovo derbi Zapadne Srbije i dosta manji od onog koji nas očekuje u Senti. Lučani su izuzetno nezgodna ekipa kada igraju na domaćem terenu. Jako su disciplinovani, iskusni i znaju šta rade na terenu. Većinu bodova uzimaju upravo u Lučanima. Sa druge strane Javor je prodao najboljeg strelca Petkovića, imali su neke rokade u sastavu pa ćemo videti da li će uspeti da odigraju dobro kao prošle sezone. Jesu se borili za opstanak, ali su bili ekipa koja je volela da igra i da se nadigrava, pomalo netipično za Javor od prethodnih sezona. U prvi mah pomislio sam malo golova, ali ako pogledate tradiciju videcete da su njihovi mečevi obilovali golovima. Ne znam da li će ih biti u toj meri danas, ali moj tip za danas je 1x&2+ zbog iskusnije ekipe i domaćeg terena.

Srećno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje