utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (31.07.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Spartak – Crvena Zvezda : Zvezdu očekuje nezogdno gostovanje u Subotici. Spartak nije krenuo prvenstvu kako su želeli, tačnije razočarali su svoje navijače i odigrali samo 1:1 na domaćem terenu protiv Radničkog iz Niša, u meču gde su mogli i da izgube vrlo lako, čak iako je Radnički imao crveni. U drugom meču su poraženi od Radničkog iz Kragujevca koji ne važi za neku ekipu, primili su čak tri gola. Sa druge strane Crvena Zvezda je na krilima pobede protiv Kairata, očekuje narednu evropsku utakmicu i neće ništa prepustiti slučaju jer su već jednom kiksnuli u ligi, pa je moj predlog 2&2+.

Radnik – Radnički Niš: Radnk definitivno oslabljen odlaskom Makarića, a otišao im je i trener, tako da su dosta slabiji u odnosu na prošlu sezonu. Još uvek se traže, dve nerešene utakmice u prva dva kola, a ukoliko se ne pojačaju očekuje ih najverovatnije plej aut, a možda i borba za opstanak. Neće biti lako u Surdulici ni jednima ni drugima, ali deluje da je Radnički u boljoj formi na početku sezone, odigrali su 1:1 u Subotici, a potom pobedili Napredak 4:2, tako da ja verujem da neće izgubiti na ovom gostovanju, prednost Radnika jeste teren u Surdulici, ali ipak trenutno mislim da je najbolji predlog X2&2+.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje