četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši fudbaler Njukastla preminuo na treningu!

Nekadašnji prvotimac Njukastla i reprezentativac Obale Slovnovače, i član kineskog Drugoligaša Beijinga, Šeik Tiote kolabirao je na današnjem treningu, a na putu do bolnice je preminuo, kako se predpostavlja od posledica srčanog udara.

Tiote je rođen 1986.godine, a prve ozbiljnije korake u karijeri napravio je u ekipi Anderleht, odakle odlazi na pozajmicu u holandsku Rodu, da bi ga 2008.godine za 2,5 miliona evra otkupila ekipa Tventea. U periodu od 2010. do 2017. godine nastupao je za ekipu Njukastla i u tom periodu odigrao 156 utakmica uz 1 gol i 9 asistencija. Jedini pogodak postigao je u neverovatnom povratku njegovog tima protiv Arsenala, Njukastl je gubio 4:0, da bi do kraja meča postigao 4 gola i izjednačio na 4:4, poslednjih gol na meču delo je upravo ovog igrača.

Za nacionalni tim Obale Slonovače odigrao je 55 utakmica i postigao 1 gol. Ovaj zadnji vezni fudbaler imao je 30 godina u trenutnku kada je preminuo i ostavio fudbalski svet bez jednog velikog borca i igrača za koga nije bilo izgubljene bitke, nažalost onu glavnu je izgubio…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje