četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši igrač Monaka i Barselone B, novo pojačanje Hajduka iz Splita!

Borja Lopez Menendez, novo je pojačanje Hajduka iz Splita, u koji stiže iz španske ekipe Barselona B, ugovor sa ovim igračem je potpisan do 30.06.2020.godine.

Borja Lopez Menendez (1994.), igra na poziciji štopera, a karijeru je počeo u redovima Sporting Hihona, odakle prelazi u ekipu Monaka i to 2013-te godine za 2,2 miliona evra. U Monaku je odigrao svega 3 meča, jer je veći deo ugovora proveo na pozajmicama u Rajo Valjakanu, Deportivo La Korunji i Arauki. U junu 2016-te godine potpisao je ugovor sa Barselonom B, za koju je nastupio 29 puta i postigao 2 gola. Za reprezentaciju Španije do 20 godina odigrao je 4 utakmice. Uzeo je dres sa brojem 3.

O dolasku u Hajduk iz Splita je izjavio: ,,Zadovoljan sam što sam došao u Hajduk i što sam okrenuo novu stranicu svoje fudbalske karijere. Verujem da ću se vrlo brzo prilagoditi saigračima i jedva čekam prve izazove. Sada je na meni da počenem da treniram i da što pre dostignem željenu formu za početak sezone.“

U tim je stigao i štoper Gustavo Carbonieri koji čiji je poslednji klub brazilski niželigaš Rio Preto, on je zadužio dres sa brojem 2, a ugovor je potpisan na 2 godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje