subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši NFL igrač gost na turniru u Novom Sadu!

Dejvid Din, defanzivni tekl CFL ekipe Hamilton Tiger-Cats i nekadašnji igrač NFL tima Cincinnati Bengals biće gost na prvom memorijalnom Petar Miković Lineman Challenge događaju u Novom Sadu.
 
Dejvid Din je igrao na DI univerzitetu Virdžinija gde je tokom četiri sezone zabeležio 137 teklova i 10,5 sekova. U poslednjoj CFL sezoni sa svojim timom stigao je do finala kanadske lige – 107. Grej kupa gde je Hamilton poražen od Vinipega. Din je tokom sezone zabeležio dva seka na pohodu ka kanadskom Superbolu.

Takođe, Dejvid Din je bio važan deo specijalnih timova ekipe Tiger-Cats.

Da podsetimo, u čast Petra Mikovića koji je nastupao za novosadske Vojvode od 2008. do 2017. godine Srpska asocijacija američkog fudbala u saradnji sa Savezom američkog fudbala Vojvodine i klubom Novi Sad Wild Dogs organizuje memorijalni Lineman Challenge 20. juna od 14 časova u Novom Sadu na terenu Wild Dogs Kennel. Kapiten Vojvoda Petar Miković je tokom svoje karijere osvojio titulu prvaka Srbije i CEFL ligu 2015. godine, a bio je pozivan i na širi spisak reprezentacije Srbije. Nastupao je na pozicijama u defanzivnoj i ofanzivnoj liniji.

Kategorije u kojima će se igrači takmičiti su:

  • 40 yard dash
  • 100 kg bench press (broj ponavljanja)
  • Catch a punt (tri pokušaja)
  • Prevrtanje gume (60 sekundi/broj prevrtanja)
  • Brzo ispijanje piva
  • Summo ring

Sudije na ovom događaju biće pozicioni treneri reprezentacije Srbije: trener ofanzivne linije Petar Vitorović i trener defanzivne linije Džoš Hepner.

Još jednom da ponovimo, takmičenje se održava u subotu 20. juna od 14 časova na Wild Dogs Kennel (klik na link otvara Google Maps lokaciju). Sve prijave mogu da se pošalju na email adresu SAAF-a [email protected] i email adresu kluba Novi Sad Wild Dogs [email protected].

Sponzori prvog ovakvog događaja u Srbiji su fabrika zanatskog piva Zbir, novosadski restoran SDK i pekara Klasje Panonsko. Pokrovitelj je i prijatelj saveza, organizacija HiS Print Ministries.


Izvor: SAAF

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje