Advertisement
MaxBet

Košarkaški klub AEK se ozbiljno pojačava ne bi li postavio ekipu koja je dostojna osvajanja Lige Šampiona. Grčka ekipa je uzela ovaj trofej 2018. godine, a sada ima istu nameru.

AEK je u završnim dogovorima sa bivšim NBA igračem – Mario Chalmersom. Mario je prošle sezone osvojio Ligu Šampiona sa Virtusom iz Bolonje, a takođe ima i 2 prstena sa Miami Heatom. U svojoj vitrini omaleni plejmejker ima i titulu NCAA lige iz 2008. kada je nastupao za Kentucky.


Najbolji potezi Chalmersa dok je nastupao za Viruts

Chalmers je osvojio Ligu Šampiona sa Moreira Yanickom, a upravo je on igrač koji bi trebalo da nadomesti odsustvo srpskog igrača Stefana Jankovića koji se oporavlja od povrede.


Proteklog leta Chalmers je igrao u basket ligi Ice Cube-a 3×3


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.