petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši prvak Evrope i sveta će ugostiti velikana iz kolevke fudbala!

Najava: Sigurno će tribine stadiona Rajko Mitić biti krcte, pošto se ne pamti kada je zadnji put neki velikan evropskog fudbala gostovao. Osim toga, Zvezda igra sjajno, pa eventulna pobeda koja bi ipak prestavljala veliko iznenađenje bi mogla da ih dovede do pozicije lidera u grupi H u kojoj su osim Zvezde i Arsenala i Bate i Keln.

Izotanci: Oba tima će imati danas po 4 izostanka. Za Crvenu  Zvezdu neće nastupiti već dugo povređeni Branko Jovicic, Brazilac Rikardinjo, Abraham Frimpong, ali najverovatnije i motor ekipe Gelor Kanga. Za Arsenal danas neće nastupati: Chambers, Kazorla, Velbek i Mustefi. Arsenal u LE igra sa kombinovanim timovima, ali uvek je u startnoj postavi i neka od najvećih zvezda tima.

Predlog: Utakmica startuje u prvom terminu za LE od 19h, a pošto Arsenal igra sa jako otvoreno u LE ove sezone, a Zvezda bolje deluje napred nego pozadi i kada pogledamo ofanzivne kvalitete dva tima vrlo je verovatno da će se zatresti mreze oba rivala, a za igru GG u zavisnosti od kladionica kvota je oko @1.65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje