petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

BK Olimpija bolja u dvomeču od Srbije!

Bejzbol prijatelji iz Karlovca su za vikend ugostili bejzbol Reprezentaciju Srbije i ostvarili pobedu u dvomeču 13:7 i 10:2. Olimpija se nalazi u TOP 30 klubova u Europi a imaju dosta stranaca iz Venecuele i Amerike.

Posle 9h puta, reprezentativci su bukvalno iz autobusa počeli utakmicu koja je kasnila preko sat vremena. Na samom početku se osetio umor i Olimpija već nakon 2 izmene vodi 8:0. Srbija se budi tek u 4. izmeni kad vezuje 5 udaraca i postiže u toj izmeni 6 poena. Međutim Karlovčani povećavaju vodstvo i na kraju lako privode meč kraju. Rezultat prve utakmice glasi 13:7.

U drugom meču veoma dobar bejzbol se gledao, pogotovo bacački duel domaćeg bacača iz Venecuele i Srbije, Stefana Živića. Iako igra drugi sastav, Srbija dolazi do vodstva od 2:0 posle 2 greške domaćih u odbrani. Sjajni Živić je neudariv gotovo 5 izmena, a onda kolaps u 5. izmeni. Odbrana popušta, pravi par grešaka, a iskusni domaći to nikako ne praštaju i postižu neverovatnih 9 poena u toj izmeni. Srbija od 2. izmene ne uspeva ništa da udari, ali ni Karlovčani do 9. kad Smith udara HR i postavlja konačnih 10:2 za Olimpiju iz Karlovca.

Selektor Kojić je itekako zadovoljniji pristupom i igrom reprezentativaca u odnosu na meč sa Mađarima. Raduje se i dolazak 2 Američka igrača koji imaju srpski pasoš, a to su Alex Bokić i Savo Dupor. Oni će dosta pomoći ekipi na brdu, jer su obojica bacači. Ostalo je još 9 dana do početka kvalifikacija. Rival na otvaranju će biti Bugarska 01.jula u 16h, a meč se igra na terenu na Adi Ciganliji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje