četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Borba za treće mesto nam donosi mali broj pogodaka?

Sa početkom od tačno 22 sata na programu je utakmica između Lare i Caracasa koja će se odigrati u okviru playoff-a venecuelanske Primere Division (meč za 3. mesto).

Lara je prethodnu fazu takmičenja završilac na 2. poziciji u grupi A jer je na 16 mečeva ostvarila 9 pobeda, 5 remija i 2 poraza i time osvojila 32 boda.



Caracas je, sa druge strane, imao skor od 9 pobeda, 3 remija i 2 poraza zbog čega je zauzeo 2. mesto u grupi B i to sa ukupno 30 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Lara – Caracas (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih susreta, možemo da primetimo da Lara i Caracas nisu bili previše raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda, tačnije na prethodnih 7 utakmica (izuzimajući onu iz jula 2019. godine kada je Lari dodeljena pobeda), ove dve ekipe su postigle svega 11 pogodaka zbog čega ni jednom nisu nadmašili granicu od 2,5 gola.

Za nastavak niza neefikasnih partija i još jedan “0-2“ u režiji Lare i Caracasa nudi nam se kvota 1,60, dok se tip “NG“ plaća kvotom 1,70.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


PREMIUM – Novogodišnji popust od 50%!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje