subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Boston jači za ovu defanzivnu mašinu?

Boston Celticsi izgubili su brejk koji su napravili u Viskonsinu, i sada gube u seriji protiv Bucksa 1-2. Danas je na programu 4. meč u TD Gardenu koji se igra od 1h posle ponoći.

U Bostonu će ove 2 ekipe odigrati 4 meč. U prvom meču regularnog dela sezone Celticsi su ostvarili trijumf 117-113, drugi meč u regularnom delu Bucksi su pobedili 120-107, a takođe u Plejofu su ostvarili trijumf.

Ekipa Bostona ima puno talenta, ali i dalje se ne zna ko pije ko plaća. Irving je svakako Superstar, dobro se koristi Al Horford u slabašnom reketu Bucksa, ali X-faktor u ekipi Celticsa je uvek neki drugi igrač (Tatum, Morris, Brown, Hayward).

Domaća ekipa danas bi mogla biti jača za defanzivnu mašinu u vidu beka Marcus Smarta. Defanzivac nije na parketu od 8. aprila i povrede. Smartov primarni zadatak biće da zaustavi bekove Bledsoea i Hilla, i time rastereti Irvinga istih dužnosti.

Koliko on znači za defanzivu i agresivnost, pa i za atmosferu u ekipi, dovoljno govori blagi pad kvote na pobedu domaćina.

Bilo je informacija da bi za Buckse mogao da zaigra Malcolm Brogdon, međutim on neće biti u sastavu.


Neki od najboljih poteza M. Smarta

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje