četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Boston prvi finalista. Tri ekipe na korak do tog cilja…

Kako se već godinama dešava najbolja ekipa u regularnom delu ne uspeva da prođe ni 1.rundu. Istu sudbinu doživela je Tampa ove godine koja je bila ubedljivo najbolja u regularnom delu sezone. Oni su eliminisani od Bostona koji je bio bolji u seriji 3:1

Boston je preksinoć posle 13.izmena bio bolje 6:4 walk off home runom Vaskeza, iako je u istoj izmeni pod nikad čudnijim okolnostima Tampa mogla do prednosti. Naime Kirmajer je udario loptu na par cm ispod ograde home run teritorije, a onda je ona tako odskočila da se odbila u zemlju a nakon toga i pogodila Renfroa u grudi i tako otišla preko ograde. Nakon zasedanja sudija od par minuta, nikad čudnija situacija dovela je do toga da mu sudije dodele ground rule double i tako Arozarunu zaustavi na 3.bazi koji je već uveliko bio na putu da poentira. Piveta izlazi iz izmene i potom Boston pobeđuje.

Verovatno mislima o toj situaciji Tampa nije ništa mogla ni sinoć da uradi iako su se junački vratili nakon vodstva Bostona od 5:1 na 5:5. Kirmajer i Arozarena opet ključni udarači Tampe koji double-vima izjednačuju u 8.izmeni rezultat. Ipak Bostonov junak Kike Hernandez donosi još jednu walk off pobedu u 9.izmeni i tako Bostonu obezbeđuje finale.

U drugom polufinalu Američke konferencije Houston vodi 2:1 protiv White Soxa i na korak je do finala.

U Nacionalnoj konferenciji Giantsi vode protiv Dodgersa 2:1, dok Atlanta vodi 2:1 protiv Milvokija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje