petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brani veliki broj poena, a protivnik mu nije u formi

Poslednji meč današnjeg programa u Marakešu odigraće češki teniser Jiri Veseli i Britanac Kajl Edmund.

Ovde je Edmund blagi favorit sa čime se mi slažemo, ali njegova forma u poslednje vreme nam sugeriše da nije na nivou koji se očekuje od njega, i to bi Veseli mogao da iskoristi. Edmund je od Australijan opena odigrao svega dva meča. Ispao je u prvom kolu Indijan Welsa i Majamija, tako da smo mišljenja da Veseli može da igra protiv njega.

U najavi za turnir u Marakešu napomenuli smo da Veseli igra dobro na ovom turniru. U prethodne dve sezone stizao je do polufinala u kojima je gubio od Borne Ćorića. Iako njegove fizičke predispozicije možda govore da mu je beton najbolja podloga, po njegovim rečima on se najbolje snalazi na šljaci. To potvrđuju i brojke koje kažu da je Veseli duplo više pobeda zabeležio na šljaci nego na betonu.

S obzirom da mu protivnik nije u dobroj formi, i da Veseli brani nešto veći broj poena mišljnja smo da će Veseli ovde da pruži jak otpor Edmundu. Pobeda Veselog nas ne bi iznenadila, ali pošto smo mi uvek za sigurniju varijantu onda predlažemo kontra hendikep na Veselog.

Predlog: kontra hendikep gemovi na Veselog 2,5 1,93

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje