sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brani veliki broj poena, a rival je po meri

Turnir u Buenos Ajresu je zvanično počeo, a danas je na rasporedu pet mečeva. Mi smo se odlučili za jedan meč koji bi uz malo sportske sreće mogao vrlo lagano da prođe.

Radi se o meču u kom će se sastati Karlos Berlok i Giljermo Garsija Lopez. Kladionice su postavile egal kvote sa čim se apsoltno slažemo, ali ipak po našem mišljenju Berlok je ovde bliži pobedi. Možda će malo čudno zvučati, ali Berlok ima više razloga za dobar rezultat ovde.

Pre svega napomenuli bi smo da Berlok ovde brani polufinale iz prošle sezone. To je 150 ATP bodova i neko rano ispadanje bi ga srozalo na ATP listi. On se trenutno nalazi na 119. mestu, i ako bi ovde ispao na samom startu to bi bilo katastrofalno za njega.U tom slučaju morao bi da igra kvalifikacije čak i za one manje turnire što svakako nije dobro za njega. On je u poznim teniskim godinama i igranje kvalifikacije ne bi bilo dobro za njegovo telo.

Druga bitna stvar jeste što Berlok živi ovde u Buenos Ajresu. Sa tribina će ga bodriti porodica, i najbliži prijatelji pa će se sigurno potruditi da što duže ostane ovde. Nisu slučajni njegovi dobri rezultati. Već smo rekli da je prošle sezone stigao do polufinala, 2015. godine je takođe igrao polufinale, 2014. je stigao do 16 najboljih i ovoj je jasan pokazatelj da ovde ume da odigra dobro.

Šljaka je svakako podloga na kojoj se on najbolje snalazi. Tokom karijere je zabeležio 539 pobeda i 285 poraza i ova brojka je svakako vredna pomena. Ona ga stavlja u sam vrh svetskog tenisa kada su pobede na šljaci u pitanju.

Sa druge strane Giljermo Garsia Lopez je svakako dobar žreb za prvo kolo. Iako je Španac on  ne voli  toliko šljaku i uvek je preferirao nešto brže podloge. Tokom prethodnih sezona mučio je veliku muku sa povredama i daleko je on od onih starih dana. Po našem mišljenju nije u stanju da igra duže razmene na kojima će Berlok sigurno insistirati tako da Berlok mora biti u prednosti.

Meč će biti napet i neizvestan, ali Berloku je ovo jako bitan meč i on to zna. Postavljena kvota na Berlokovu pobedu nas je još više privukla i svakako je vredna rizika.

Predlog: Pobeda Berloka 1,90

Kvota je preuzeta iz kladionice Maxbet ,a predlog igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje