sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilac obeležio nedelju u Ligi Šampiona!

U utorak i sredu imali smo priliku da pogledamo prve četiri utakmice četvrt-finala Lige Šampiona, gde je osam najboljih timova pokušalo da na revanš duel ode sa najboljim mogućim rezultatom.

Prvog dana videli smo pobedu Liverpula nad Portom (2:0) te slavlje Totenhema protiv Mančester Sitija (1:0), da bi u sredu Ajaks i Juventus odigrali nerešeno (1:1), a Barselona došla do 3 boda na gostovanju Mančester Junajtedu (0:1).

Kako već tradicija nalaže nakon svih odigranih utakmica na red je došlo proglašenje najboljeg igrača kola, a ovog puta za najboljeg pojedinca nedelje izabran je napadač Liverpula, Roberto Firmino.

Brazilac je tokom utakmice protiv portugalskog šampiona upisao asistenciju kod vodećeg gola (koji je postigao Nabi Keita u 5. minutu), da bi u 26. minutu i sam bio precizan čime je postavio konačan rezultat od 2:0.

27-godišnji napadač je za popularne “Crvene“ u dosadašnjem toku sezone odigrao ukupno 43 utakmice, gledajući sva takmičenja, gde je pritom uspeo da postigne 15 golova i 8 asistencija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje