petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilac se zabavljao na NBA parketu, najavio oproštajnu utakmicu

Brazilska fudbalska legenda prisustvovala je utakmici poznatih ličnosti koja je organizovana u okviru NBA All-Star vikenda u Nju Orleansu.

Ronaldinho je odlučan da se ne bavi više fudbalom na profesionalnom nivou. Jasno je stavio do znanja novinarima da je u penziji, kao i da će samo stupiti na travnatu površinu kako bi napravio oproštajnu utakmicu.

„Imao sam poziva od klubova da zaigram na 3 i 6 meseci, ali to ipak nije ono što želim. Sledećeg meseca punim 37. godina, starim i želim da se okrenem nekim drugim stvarima.“

Od početka februara, Ronaldinho je postao ambasador Barselone širom sveta, i učestvuje u institucionalnim događajima u raznim zemljama. Sa obzirom da je u katalonskom klubu proveo 5. godina igračke karijere, upitan je da li će tu organizovati oproštajnu utakmicu:

„Dobio sam nekoliko poziva. Još uvek ne znam da li ću organizovati utakmice u svim klubovima u kojima sam nastupao, još je sve u pregovorima.“

Fudbalska zvezda je zvezda i među ljubiteljima košarke. U Nju Orleansu je pratio All-Star utakmicu, a trebalo bi da se sastane i sa Michael Jordanom.

Na pitanje ko će pobediti u nedelju (Istok ili Zapad), nije hteo da se izjasni, već je rekao da će uživati u utakmici.

Giannis Antetokounmpo je takođe izrazio svoje divljene upućeno ka brazilskoj superzvezdi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje