Brazilska fudbalska legenda prisustvovala je utakmici poznatih ličnosti koja je organizovana u okviru NBA All-Star vikenda u Nju Orleansu.

Ronaldinho je odlučan da se ne bavi više fudbalom na profesionalnom nivou. Jasno je stavio do znanja novinarima da je u penziji, kao i da će samo stupiti na travnatu površinu kako bi napravio oproštajnu utakmicu.

„Imao sam poziva od klubova da zaigram na 3 i 6 meseci, ali to ipak nije ono što želim. Sledećeg meseca punim 37. godina, starim i želim da se okrenem nekim drugim stvarima.“

Od početka februara, Ronaldinho je postao ambasador Barselone širom sveta, i učestvuje u institucionalnim događajima u raznim zemljama. Sa obzirom da je u katalonskom klubu proveo 5. godina igračke karijere, upitan je da li će tu organizovati oproštajnu utakmicu:

„Dobio sam nekoliko poziva. Još uvek ne znam da li ću organizovati utakmice u svim klubovima u kojima sam nastupao, još je sve u pregovorima.“

Fudbalska zvezda je zvezda i među ljubiteljima košarke. U Nju Orleansu je pratio All-Star utakmicu, a trebalo bi da se sastane i sa Michael Jordanom.

Na pitanje ko će pobediti u nedelju (Istok ili Zapad), nije hteo da se izjasni, već je rekao da će uživati u utakmici.

Giannis Antetokounmpo je takođe izrazio svoje divljene upućeno ka brazilskoj superzvezdi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.