četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilci su odigrali nerešeno na 7 od 9 utakmica!

Ekipe Avai i Oeste sastaće se u noći između ponedeljka i utorka, tačno od 12 časova, u okviru 25. kola brazilske Serie B, tj. drugog ranga takmičenja.

Avai se uoči večerašnje utakmice nalazi na 7. poziciji, ima ukupno 36 bodova, a do sada je ostvario 11 pobeda, 3 remija i 10 poraza.



Oeste na svom kontu ima samo 12 poena, uz skor od 2 pobede, 6 remija i čak 16 poraza, zbog čega trenutno zauzima poslednje, 20. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Avai – Oeste (www.flashscore.com)

Ukoliko se osvrnemo na prethodne susrete ova dva tima, možemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata. Naime, na 8 od ukupno 9 odigranih utakmica imali smo priliku da vidimo najviše 2 gola, dok je čak 7 susreta završeno nerešeno (po 3 puta pri rezultatima 0:0 i 1:1).

Za još jedan neefikasan meč i tip “0-2“ se nudi kvota 1,75, dok tip “X“ možete odigrati po fantastičnoj kvoti 3,70. Šta vi očekujete od brazilskih drugoligaša?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje