četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilska dominacija na Copa Libertadoresu, Hulk i kompanija kaznili su River Plate

Atletico Mineiro plasirao se u polufinale najprestižnijeg južnoameričkog klupskog turnira Copa Libertadores. Brazilski tim eliminisao je argentinski grand River Plate u četvrtfinalu nakon pobede od 3: 0 u revanšu. Federico Saracho je postigao dva gola, a jedan je dodao bivši igrač Porta i Chelsea – Hulk.

Atletico Mineiro nastavlja u polufinale sa ukupnim rezultatom 4: 0 i u sporu za plasman u finale sastaće se sa aktuelnim osvajačem trofeja Palmeirasom, koji je u utorak eliminisao Sao Paulo.

I treći siguran polufinalista je takođe iz Brazila. Ovo je veliki Flamengo, koji je u revanšu četvrtfinala savladao paragvajsku Olimpiju 5: 1. Gabriel Barbosa – Gabigol je postigao dva gola, Bruno Enrikue i Villian Aran su postigli po jedan pogodak, a Saul Salcedo je postigao autogol. Horhe Recalde je bio pravi za Olimpiju.

U polufinalu Flamengo se može sastati sa velikim rivalom iz Rija – Fluminenseom, koji će u poslednjem četvrtfinalu sutra igrati protiv Barselone (Ekvador). Prvi meč završio je 2: 2.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje