sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilska Seria A – Najava i predlozi 5. kola – Nedelja

21:00 Bragantino – Coritiba

Novi prvoligaš Bragantino dosta dobro je započeo svoju povratničku sezonu u Seriji A posle 25 godina, kad su u periodu 1991-95 igrali poslednji put. Imaju pobedu, poraz i 2 nerešena rezultata uz gol razliku 5:5 i nalaze se na sredini tabele. Nova pojačanja kluba su: veznjak Bruno Soares iz Korintiansa, veznjak Jesus Matheus koji je na pozajmici iz Korintiansa, došao je sjajni napadač Arthur iz Bahije, takođe napadač Alerrandro iz Atletico MG, veznjak Lucas Evangelista koji na pozajmici iz Nanta i veznjak Luis Phelipe na pozajmici iz Salzburga. Deluje ovo fino skockana ekipa koja ne bi smela da se bori za opstanak. Coritiba ima početna 4 poraza i trenutno su jedina ekipa bez boda. Ali opet ćemo napomenuti kao i kad smo pisali prošli put, imali su 4 verovatno najjača protivnika u tim porazima. Naravno da ne opravdava njihovu lošu igru, ali jednostavno ne očekuju oni tu bodove. Zanimljivo je stvar da nikad Bragantino nije pobedio Coritibu u međusobnim susretima, 3 pobede Coritibe i 2 nerešena rezultata. Mislimo da je vreme da uzmu prve bodove.

Predlog za ovaj susret je X2 sa kvotom 2,35. Coritiba daje gol takođe zvuči primamljivo sa kvotom 1,88!


21:00 Vasco – Gremio

Kakav derbi susret je na programu večeras od 21h. Možemo slobodno da kažemo da imaju velike šanse da se baš ovde dve ekipe bore za titulu ove sezone ili da bar sigurno budu obe u top 5. Vasco je krenuo silovito sa 3 pobede, pričali smo o silnim pojačanjima u napadu i to se više nego isplatilo. U prošlom kolu novi gol sjajnog Germana Canoa i već njegov 3. u sezoni. Gremio veoma čvrsta ekipa koja igra na rezultat, povedu 1:0 i onda se povuku pozadi i čuvaju gol, to su radili 3x ove sezone a jednom su igrali bez golova. Imaju pobedu i 3 nerešena rezultata što je ukupno 6 bodova i trenutno su na 8. mestu na tabeli. Jedino pojačanje i to baš veliko je iskusni napadač Diego Souza koji je došao iz Botafogoa. Sve ostalo su isti igrači od prošle sezone koji su doneli 4. mesto u krajnjem plasmanu. Tradicija govori da gosti skoro pa nikad ne pobeđuju na njihovim susretima. To se desilo prošle sezone a pre toga 2013. i davne 2006. Domaći su krenuli silovito i ne bi smeli da tek tako sebi dozvole kiks i to kod kuće. Nećemo razmišljati o golu Gremia i onda bunkeru do kraja utakmice već da će to Vasco da reši što ranije moguće.

Predlog za ovaj meč je 1X sa kvotom 1,55! Možete pokušavati i sa 0-2 gola ili X prvo ili kraj sa kvotama 1,60 i 1,70 što ne deluje takođe loše!


01:00 Ceara – Bahia

Ceara je loše otvorila ovo prvenstvo sa osvojenim samo jednim bodom iz 4 mečeva. Nalaze se na tabeli jedino ispred Coritibe. Rivali su bili Vasco, Atletico MG i Gremio što su dosta jaki protivnici. Bahia posle 2 vezane pobede kuću, zamalo da iznenadi i Sao Paolo u gostima, ali su na kraju bili zadovoljni bodom jer su domaći izjednačili pred sam kraj susreta. Isto vrlo defanzivno orijentisana ekipa kad povede kao i Gremio igraju na rezultat. U sva tri meča imali su manji posed lopte i manje šuteva, a i sva 3x su prvi postizali gol. Ove dve ekipe su se sastajali ove godine i to u finalu Copa Nordeste gde je Ceara oba puta slavila 3:1 i 1:0. Miriše na golove ali mi ćemo ipak odigrati nešto malo drugačije.

Predlog za ovaj susret je Ceara postiže 1-2 gola. Kvota na ovu igru je 1,65! Vole ovaj raspon golova pogotovo kod kuće.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje