četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilska Seria A – Najava i prognoza mečeva 4.kola – 20.08.2020.

00:15 Flamengo – Gremio

Veliki derbi susret ovog kola će i otvoriti ovu rundu takmičenja. Flamengo otvorio sezonu sa pobedom i 2 poraza, dok Gremio ima pobedu i 2 nerešena rezultata. Veoma neefikasni obe ekipe, a i početak je sezone. Flamengo se pojačao dolaskom Leo Pereire (defanzivac) iz Atletico Paranensea, Michael Richard Delgado de Oliveira(napadač) iz Goiasa, sjajnim veznjakom koji je došao iz Lila Thiago Maia i još jednim napadačem Pedro Rocha Neves koji je došao iz Cruzeira. Gremio se pojačao defanzivcem Luisom Orejueala koji je došao iz Cruzeira, veznjak Diego Souza je stigao iz Botafoga, još jedan veznjak Thiago Neves takođe još jedno pojačanje iz Cruzeira. Biće ovo veoma tvrd meč i ne očekujemo puno golova.

Predlog za ovaj susret je 0-2 sa kvotom 1,60. Takođe X prvo ili X kraj zvuči primamljivo sa kvotom 1,70.


02:30 Botafogo – Atletico MG

Atletico MG jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u prva 3 kola šampionata gostovaće u Riu domaćoj ekipi Botafogu. Domaći su zabeležili 2 remija na početku a jedan meč ima je bio odložen. Gosti nemaju poraz u ligi od decembra prošle godine, a to je ukupno 9 mečeva bez poraza. Botafogo se pojačao dolaskom sjajno Keisuke Honde koji je došao iz Vitesea, Babi Matheus napadač došao je iz niželigaškog Makaoa, Federico Barrandeguy defanzivac koji je došao iz Urugvajskog Wanderersa, Victor Luis takođe defanzivac došao iz Palmeirasa, Bruno Nazario veznjak došao iz Atletico Paranensea, Guilerme Santos defanzivac došao iz Parane, Alexander Lecaros još jedan defanzivac došao iz ekipe Cusco iz Perua, Rafael Forster pojačanje iz Bugarskog Ludogoreca. Bukvalno su ceo tima promenuli, biće ovo grčevita borba za opstanak sa ovakvim timom. Atletico MG je pojačao Allan Allan veznjak koji je došao iz Fluminensea, Junior Alonso defanzivac došao iz Boke Juniors, Alan Franco veznjak dosao iz Kolumbijske ekipe Independiente del Valle, iskusni napadač Keno koji je došao iz Al Jazire, veznjak Marrony da Silva Liberato došao iz Vasco de Game. Zaista je ovo ozbiljna ekipa i jurišaće ove godine na titulu!

Predlog za ovaj susret je na pobedu Atletica MG. Kvota je 2,10.


02:30 Corinthians – Coritiba

Derbi susret začenja tabele. Po trenutnoj formi Korinthians ima bod iz dva meča, i to kakva dva kola su imali, bod protiv Gremia i tanak poraz protiv Atletico MG. Coritiba sa druge strane sva 3 poraza i sve po 1:0. Oni su prošle sezone igraju Seriu B gde su se kao 3. ekipa plasirali u Seriu A. Corinthians se pojačao veznjakom Victorom Cantillom koji je došai iz Kolumbijske ekipe Junior, sjajni napadač Jo se vratio u brazilski fudbal dolaskom iz Nagoje, napadač Luan iz Gremio je takođe dobro pojačanje. Ova dvojica bi trebala da budu glavni pogon domaćina za golove. Za Coritibu nema adekvatnih pojačanja osim npr Rene Junior veznjak koji je došao upravo iz Korinthiansa i defanzivca Rhodolfa koji je došao iz Flamenga. Sve su to domaći igrači i kao stvoreni su da se opet vrate nazad u drugu ligu.

Predlog za ovaj meč je na pobedu domaćina. Kvota je 1,70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje