subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brentford – Bournemouth (najava i prognoza utakmice)

U sklopu 22. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“, Brentford na svom terenu će ugostiti sastav, Bournemouth-a…

BRENTFORD – BOURNEMOUTH

 

BRENTFORD se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa do sada 38 osvojenih bodova. Protekle sezone su u finalnom susretu na stadionu „Wembley“ izgubili od Fulham-a, čime su ostali bez promocije u „Premier League“. Ipak, i ove sezone imaju identičan cilj – promociju u viši rang takmičenja, te nema dileme da su i ovoga puta jedan od glavnih kandidata za sam vrh tabele. Ekipa se nalazi u zaista sjajnoj seriji rezultata, jer nisu pretrpeli nijedan poraz na poslednjih 15 utakmica u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su se nastupali), stoga se nalaze u izuzetno dobroj formi. U fazi napada su itekako „opasni“, te sa 34 postignutih golova – imaju treći najbolji golgeterski učinak u ligi. U svojim redovima imaju i trenutno najefikasnijeg igrača u Championship-u – Ivan Toney koji na svom kontu ima 16 datih pogodaka. Van stroja su – M.Rasmussen (defanzivac), S.Baptiste (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3)Raya – Dalsgaard, Jansson, Pinnock, Henry – Dasilva, Janelt, Jensen – Mbuemo, Toney, Canos

BOURNEMOUTH ima isti broj poena kao i njihov naredni rival, ali su zbog bolje gol razlike u ovom momentu na trećem mestu (uz utakmicu manje odigranu). Popularni „The Cherries“ su protekle sezone ispali u drugi rang engleskog fudbala, te i oni za cilj imaju ekspresan povratak u „Premier League“. I njihova forma je u usponu – tri pobede i dva remija u predhodnih pet susreta, odnosno doživeli su samo jedan poraz na poslednjih 10 utakmica. Uoči ovog kola pripadao im je epitet najefikasnijeg tima u ligi – sa 35 datih golova. Za goste neće nastupiti – C.Carter-Vickers (defanzivac), J.Stacey (defanzivac), J.King (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) Begovic – S.Cook, Mepham, Kelly – Smith, L.Cook, Lerma, Stanislas – Danjuma, Solanke, Brooks

Mišljenje urednika: Susret dva kluba koji su veoma slični u mnogim stvarima – I jedni i drugi se nalaze u dosta dobroj seriji rezultata, kao glavni cilj imaju plasman u Premier ligu, a itekako su golgeterski raspoloženi u aktuelnoj sezoni. Brentford igra na svom terenu, ali su ipak „umorniji“ od rivala, jer su predhodni susret odigrali pre četiri dana, dok je Bournemouth ima dosta više vremena da se pripremi za predstojeći meč. Kako je konačan ishod ovog duela veoma nezahvalno prognozirati, mi se opredeljujemo za igru na golove, odnosno da će obe ekipe postići makar po jedan pogodak, što prema svemu rečenom do sada deluje kao najrealnija opcija…

 Glavni sudijaJ.Gillett

Predlog za tipovanjeGG / @1.80 – 2:1

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 18:30 na stadionu „Brentford Community“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje