četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brizbejn, Ouklend i Šenžen najave turnira!

Slično kao kod muškaraca i žene će se vredno pripremati za Australijan open, a na rasporedu su tri turnira.

Brizbejn

Govorili smo u najavi za muškarce koliko je Brizbejn jak turnir, a njegovu jačinu dokazuje činenica da imaju i ženski turnir, što je za turnir iz 250 kategorije velika stvar.

Ako vam kazemo da će na ovom turniru nastupiti čak 9 igračica iz top 20 društva onda vam to dovoljno govori koliko je ovaj turnir jak, a po našem mišljenju jači je čak i od muškog barem po imenima.

Prvi nosilac biće Garbinje Muguruza, a pored nje za trofej će se boriti Karolina Pliškova, Elina Svitolina, Karolin Garsija, Kristina Mladenović i još mnoge.

Titulu brani Karolina Pliškova koja je titulu prošle sezone osvojila izgubivši samo jedan set, i po nama je ona glavni favorit za titulu i ove sezone.

Ouklend

Turinir koji se igra na Novom Zelandu u Ouklendu možda nije jak kao onaj u Brizbejnu, ali je baš ujednačen. Ovde u velikoj većini slučajeva titulu osvoji neko od koga to niko ne ocekuje pa je stoga turnir i zanimljiv.

Najzvučnija imena koja će zaigrati ovde su:
Karolina Woznjacki, Agnješka Radvanska, Barbara Zahvalova Stricova, Monika Puig, Julija Gergez i još mnoge.

Titulu brani Loren Dejvis koja je prošle sezone u finalu pobedila Anu Konjuh. Pored nje veliki broj bodova brani Julija Gergez kao i Karolina Woznjacki tako da na njih treba obratiti pažnju.

Šenžen

Turnir u Šenženu je mlad turnir koji je nastao 2013. godine, ali iz godine u godinu je sve jači i jači.
Ove sezone uspeli su da dovedu Mariju Šarapovu, a pored nje igraće i prva igračica sveta Simona Halep.

Titulu brani Katarina Siniakova koja je u finalu pobedila Alison Riske , a turnir se igra za nagradni fond od 750 000 dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje