petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Brondbi doveo U20 reprezentativca Danske

Uprava danskog velikana Brondbija dovela je u svoje redove igrača poreklom iz Gane,Kevina Niklasa Mensaha iz Esbjega,u transferu vrednom oko 400 hiljade evra,a igrač je potpisao ugovor na tri i po godine.
Kevin Mensah na predstavljanju u novom klubu

Kevin Niklas Mensah je igrač rođen u Danskoj,otac mu je iz Gane, a majka iz Danske,ponikao je u fudbalskoj akademiji Viborga.U ovom klubu se izborio za mesto reprezentativca Danske u uzrastima do 16,17 i 18 godina gde je zabeležio 18 utakmica i postigao 3 gola.A za Viborg je odigrao 115 utakmica uz 21 gol i 17 asistencija.Njegov sledeći klub je Esbjerg u koji prelazi 2015-te godine i u 42 nastupa postiže 11 golova i ima 7 asistencija.Dobre igre donele su mu nastupe za U19 i U20 selekcije Danske i privukle su pažnju skauta Brondbija koji ga dovodi u svoje redove.

Na predstavljanju u novom klubu,Mensah je izjavio: ,, Sa sigurnošću mogu reći da je ovo najveći dan u mojoj fudbalskoj karijeri. Ovo je veliki klub u koji sa došao , jako sam uzbuđen da se dokažem  i impresioniram one koji dođu na stadion,“.U novom klubu Mensah će nositi broj 14 na dresu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje