petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bugarska ekipa ozbiljno smanjila budžet za plate!

Levski je smanjio budžet za zarade na 250.000 leva mesečno, pišu tamošnji portali. Ovo je račun koji plavi moraju pokriti za mesečne plate svojih igrača, jer je smanjen zahvaljujući nekim od najskupljih prodatih igrača u timu.

Prošlog meseca su plavi uspeli da prodaju Holanđanina Najgela Roberta američkom DC Unitedu – ostalo je samo da se transfer zatvori. U januaru je Paulinho napustio tim . Brazilski krilni igrač prešao je na Korfakan iz UAE, a za njegova prava plavi su dobili 300 hiljada evra. Klub je tada priznao da bi, da dogovor za Paulinha nije postao činjenica, bio pušten na slobodu jer mu mesečna plata nije mogla biti isplaćena.

Nakon što je Nasko Sirakov stekao većinski udeo u Levskom , troškovi plata bili su mnogo veći. Krajem prošle godine, putem obraćanja na zvaničnoj veb stranici kluba, objavio je: „Kada sam došao na stadion Georgija Asparuhova, za plate igrača bilo je potrebno 521.591 leva mesečno. Sada je taj iznos udvostručen, iako su zimi modri privukli šest stranih igrača – golmana Zvonimira Mikulića , defanzivce Rebina Sulaku , Nacha Monsalvea , Faisala Rerasa i Dragana Mihajlovića , kao i napadača Bilala Barija .

Levski se trenutno nalazi na 8. poziciji bugarskog šampionata.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje