petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bundesliga: Najava i predlog – Herta Berlin : Union Berlin (petak)

U glavnom gradu Nemačke, od 20:30 u okviru 27. kola Bundeslige odigraće se meč između Herta Berlin i Union Berlin.

Herta je 1. meč nakon pauze zbog pandemije, otvorila na najbolji mogući način sa pobedom u gostima protiv Hofenhajma (3-0). U tom meču debitovao je novi trener Bruno Labbadia, a on je ukupno 5. novi strateg ekipe ove sezone! Brazilac Matheus Cunha  (januarsko pojačanje iz RB Leipziga) nastavio je golgetersku seriju gde je stao pre pauze, pošto je sada postigao po gol na 3 utakmice za redom. Od njega se i danas očekuje mnogo.

Union očekuje gradski derbi posle utakmice sa Bajernom (izgubili 0-2). Union ima samo 1 bod manje od Herte, ali i 7 bodova više iznad zone ispadanja. U debitantskoj sezoni u Bundesligi, mnogo bolje igraju kod kuće gde imaju 19 od ukupno 30 osvojenih bodova.

U prvom berlinskom derbiju u jesenjem delu sezone Union je slavio 1:0 golom sa penala. Taj meč obeležili su Ultrasi koji su pored bakljade hteli i da se obračunaju sa igračima Herte. Današnji meč će biti daleko drugačiji bez publike na tribinama, ali verovatno sa mnogo oštrih duela na terenu.

Gosti će danas biti bez usluga defanzivca K. Schlotterbecka (16 utakmica), dok bi M. Friedrich trebao zaigrati. Takođe, prvi strelac ekipe Sebastian Andersson (11 golova) je propustio meč sa Bayernom, ali je najverovatnije starter na današnjem meču.

Predlog za tipovanje: oba daju gol @1.75

Tačan rezultat 1:1 @6.60

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Evo kakvo je ludilo u gradu bilo u jesenjem derbiju

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje