petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bundesliga: Najava i predlozi (Subota 23. maj)

Na današnjem programu Bundeslige odigraće se 5 utakmica, a mi vam donosimo kratke najave sa predlozima.


B. Monchengladbach – Bayer Leverkusen
Borrusia je na odličnom 3. mestu sa 4 boda manje od trenutno prvog Bayerna. Karakteriše ih dobra igra, a kod kuće su odlični sa 9 pobeda, 2 remija i 2 poraza. I posle pauze su nastavili u istom tempu pošto su pobedili Frankfurt u gostima (3-1). Nije loše napomenuti da Patrick Herrmann na svom kontu ima 6 golova upisanih protiv današnjeg rivala (najviše od svih ekipa protiv kojih se takmičio).
Gostujuća ekipa će i danas biti bez Kevin Vollanda (22 meča, 9 golova) i Lars Bendera (17 mečeva, 2 gola), ali to im ni prošlo kolo nije predstavljalo problem kada su slavili protiv Werdera 4-1. U gostima je Bayeru prosek golova 3.2 što bi trebalo da znači bismo i danas mogli da vidimo efikasnu utakmicu.
U prvom meču ovih rivala slavio je Gladbach 2-1.
Predlog za klađenje: GG @1.50


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Wolfsburg – Dortmund

Wolfsburg je prvenstvo nastavio pobedom u 90. minutu i time produžio šanse za odlazak u Evropu. Kod kuće umeju da odigraju dobro, imaju 4 pobede i 6 remija, ali su gledajući prethodne sezone loši protiv današnjeg rivala protiv kojih imaju 4 uzastopna poraza.
Domaćin je danas bez dvojice iz odbrane Williama (16 mečeva) i Gerhardt (13 mečeva), kao i bez  kapitena koji orkestrira sredinom terena Guilavogui (22 meča).
Dortmund u svaki meč ulazi sa motivacijom pobede jer im Bayern beži 2 boda. Međutim, u gostima umeju da kiksnu jer imaju 6 pobede 3 remija i 4 poraza.
Predlog za klađenje: x2 & 2-5 golova @1.55

Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

 Bavarski gigant je ove sezone u Bundesligi izgubio samo 4 utakmice, a jedna je bila protiv Frankfurta. Tada je Eintracht slavio 5-1, a Niko Kovač je morao podneti ostavku na mesto trenera Bayerna.

Bayern je jedina neporažena ekipa u 2020. sa osvojenih 34 od mogućih 36 poena. Minhenska ekipa postiže 3.1 gol pod vođstvom trenera Flicka.

Sa druge strane, Orlovi su u očajnoj formi gde na poslednjih 15 utakmica imaju 3 pobede, 2 remija i čak 10 poraza. Da stvar bude još gora, na poslednjih 10 gostovanja u Minhenu imaju 10 poraza u okviru Bundeslige.

Predlog za klađenje: 1 & domaćin daje minmalno 3 gola @1.55


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje