sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bura u Karolini, došao Tedi Bridžvoter

Tektonske promene događaju se u poslednje vreme u Karolina Pantersima. Nakon što su se rastali sa Ronom Riverom koji je ovaj tim vodio sa mnogo uspeha devet punih sezona, odluka čelnika Karoline je da je vreme za novog kvoterbeka.

Dugogodišnji organizator igre Kem Njuton dobio je dozvoli čelnika tima da traži trejd, a kao njegova zamena je doveden Tedi Bridžvoter.

Još sredinom prethodne sezone bilo je mnogo kontroverzi između Kema Njutona i Karoline. Kontroverzni kvoterbek je imao problema sa povredom stopala koja ga je odvajala od terena na duži vremenski period. U vatru je ubačen Kajl Alen koji je odigrao možda i iznad svoji očekivanja, ali nije uspeo da odvede tim u plej of.

Ipal, ni odlične igra Alena nisu zadovoljile stručni štab, te su se odličili za dovođenje Bridžvotera. Bridžvoter je u NFL ligu ušao kao član Minesote gde je igrao pune četiri sezone. Projektovan je za prvog kvoterbeka, ali na njegovu nesreću usledila je teška povreda kolena posle koje niko na svetu nije dao ni promil šansi da će se Bridžvoter vratiti na teren. Populatni Tedi Bi ih je sve demantovao i vratio se teren. Zaigrao je za Njujork Džetse i Nju Orleans Sejntse gde je bio rezerva. Prošle sezone je dobio priliku usled povrede Drua Brisa. Birdžvoter je bio starter na 5 utakmica, a Nju Orleans je zabeležio sve pobede.

Očigledno je da je zadovoljio i da se sve to dopalo čelnicima Karoline koji su ga bez razmišljanja doveli.

Jedno je sigurno, predstoji burno leto u redovima Karoline, jer se u ovom trenutku zaista ne zna ko će biti prvi kvoterbek, Kajl Alen, ili Tedi Bridžvoter.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje