četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čačanski Borac izabrao novo rukovodstvo!

Srpski superligaš Borac iz Čačka danas je pretrpeo ogromne promene. Naime, na današnjoj sednici Skupštine kluba izabrano je novo rukovodstvo, a u radu je učestovalo 15 članova od njih ukupno 27.

Na samom početku, usvojene su ostavke predsednika kluba Vladana Milića, predsednika upravnog odbora Zorana Bašanovića, kao i sportskog direktora i člana skupštine Slobodana Ilića. Odmah po čitanju pismenih ostavki navedenih članova kluba započeo je rad skupštine u cilju izbora novog rukovostva.

Nakon jednočasovnog razmtranja odlučeno je da će novi predsednik kluba biti Predrag Kulašević, dok će funkciju potpredsednika vršiti Rastko Dragićević. Na čelu upravnog odbora kluba biće Predrag Teofilović, a kao njegova zamena Saša Turović, inače poznati čačanski biznismen, koji radi u Čikagu. Za ostale članove odbora izabrani su Predrag Kulašević, Ivan Savić, Predrag Katanić, Dejan Sertić, Dejan Đokić, Radiša Ljujić i Radomir Jelić.

Očekuje se da će u toku današnjeg dana biti ozvaničeno i ime novog glavnog trenera. Predpostavlja se da će čačanskom ekipom u narednom periodu komandovati nekadašnji asistent Vladimira Vermezovića i Vuka Rašovića na klupi Partizana, Igor Spasić.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje